Zimski delovni čevlji po ugodni ceni - Tisk in darila Magra d.o.o.


V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam ponujamo kvalitetne in trpežne zimske delovne čevlje. Odločite se lahko za nakup veliko različnih tipov delovnih čevljev. Zimski delovni čevlji so izdelani iz kvalitetnih in odpornih materialov, ki zagotavljajo udobno delo in dolgo življenjsko dobo čevlja.


Zimski delovni čevlji - zaščita pred udarci, vbodi in vlago


Zimski delovni čevlji, ki jih lahko kupite pri nas so izdelani po evropskih standardih. Ponujamo vam delovne čevlje standarda s3, ki se lahko pohvalijo z zaščitno kapico ter trdnim in neprebojnim podplatom, zraven tega pa delovni zimski čevlji ne premočijo. Zimski delovni čevlji in delovna oblačila, pestra ponudba kakovostnih delovnih oblačil in obutve po ugodni ceni.


Delovni čevljiOglejte si pestro ponudbo zimskih delovnih čevljev in se prepričajte o njihovi funkcionalnosti in kakovosti. Ne spreglejte ugodne cene zimskih čevljev in drugih delovnih zimskih oblačil, ki vam jih ponujamo pri nas. Delovna oblačila so kakovostna in natančno izdelana. Pri njihovi izdelavi so uporabljeni materiali, ki se odlično prilagajajo telesu ter so odporni na prakse in udarce, delavca pa tako učinkovito ščitijo.


Na vprašanja o zimskih delovnih čevljih vam odgovorimo tudi po telefonu


V primeru dodatnih vprašanj o delovnih čevljih smo vam zmeraj na voljo po telefonu ali po e-pošti, kjer bomo na vprašanja hitro odgovorili in vam tako pomagali do pravilne odločitve pri nakupu.

PREVERITE TUDI CENE DELOVNIH HLAČ


delovna oblačilaZimske delovne čevlje si lahko ogledate tudi v naši poslovalnici


Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko zimske delovne čevlje ogledate v živo in se prepričate o njihovi kvaliteti ter se s prijaznim prodajalcem posvetujete, on pa vam bo svetoval o tem, kateri delovni zimski čevlji so najprimernejši za vas in vaše potrebe ter vam tako pomagal h kakovostnemu nakupu zimskih delovnih čevljev s katerim boste zadovoljni.

KATALOGI DELOVNE ZAŠČITE