Tisk na majice z napisom po želji – nore in izvirne ideje za darila

Želite smešno, izvirno, provokativno majico, ki bo nekaj posebnega? Z majico z napisom po želji lahko presenetite svoje bližnje ter jim namenite darilo kot spomin na posebni dogodek ali za posebno priložnost. Tisk na majice omogoča izdelavo natanko takšne majice z napisom po želji, kakršno potrebujete. Mladi in malo manj mladi so navdušeni nad takšnimi presenečenji, saj se veliko ljudi zaveda, da je čas ki ga posvetite izbiri darila in čas ki ga namenite izvedbi, vreden več kot bi le vstopili v prvo trgovino in kupili nekaj na hitro. Velika izbira smešnih majic za rojstni dan vas ne bo pustila ravnodušne in vaši prijatelji ali družinski člani bodo navdušeni. Morda potrebujete komplet majic za dekliščino ali fantovščino s hudomušnim, malo nagajivim ali celo izzivalnim motivom. Tisk na majice po vaši izbiri, vam bo omogočil popolnoma unikatno serijo za vse prisotne in sodelujoče. Vse, ki so bili na zabavi bo še dolgo časa spominjal na prijeten in edinstven dogodek, katerega so preživeli v krogu dobrih prijateljev ali družinskih članov. Oblačenje v enotne, smešne majice za rojstni dan, za dekliščino ali fantovščino, mogoče za slovo od sodelavcev ki odhajajo v pokoj in še za mnoge druge priložnosti, je v zadnjih letih zelo aktualno in atraktivno. Zato se nikar ne obotavljajte in si z našo pomočjo izdelajte majice z napisom po želji za vaš posebni dogodek ali kot presenečenje za bližnje.

Tiska na majice

Majice z napisi za nosečnice, ki so v pričakovanju velikega trenutka

Tisk na majice z napisi za nosečnice bodoče mamice v zadnjem času zelo rade koristijo, saj z veseljem povedo in pokažejo kaj jih čaka v prihodnosti. Vsaka mamica komaj čaka na novega družinskega člana, prav tako se rojstva veselijo bodoči očki. In ker je navadno vse drugo že pripravljeno, se razneženi očetje marsikdaj razgledajo še med majicami z napisi za nosečnice in presenetijo partnerke. Tisk na majice je lahko hudomušen, lahko pa vsebuje le preprosto in nežno sporočilo ki oznanja prihod malčka. Izbirate lahko v že pripravljeni ponudbi ali pa si izberete popolnoma edinstveno majico z napisom po želji. Na njej je lahko slika ali napis, mogoča pa je tudi izbira obojega. Motiv je lahko natisnjen na sprednjo, zadnjo stran in na rokava.  Poleg smešnih majic za rojstni dan ali majic z napisi za nosečnice, se lahko poslužite individualnega tiska če morda želite opremiti zaposlene v podjetju. Natisnemo lahko vaš logotip ali posebno fotografijo po vaših navodilih in zahtevah. Z našimi storitvami so prav tako zadovoljna razna športna, turistična in kulturna društva, ki koristijo tudi ostale tiskane medije v ponudbi.

Majica z napisom po želji

Več o majici z napisom po želji

Tisk na otroške majice – za vesele, presenečene in radožive malčke

Tisk na otroške majice predstavlja poseben užitek pri pripravi in tiskanju ter zadovoljstvo ob veselju otrok. Zadovoljne stranke so največ kar si lahko želimo, zaradi tega namenjamo še posebno pozornost izbiri motivov za mlajšo generacijo. Aktualne serije in animirani filmi pri tisku na otroške majice igrajo pomembno vlogo, zato nam spremljanje le-teh ni tuje. Dobro je vedeti kaj otroci želijo in o čem trenutno ˝teče beseda˝ na igriščih in v šoli, saj jim le tako lahko sledimo. Kakor odraslim, so tudi otrokom pomembne barve. Otroci imajo na izbiro celo mavrico barv in odtenkov kjer bodo zagotovo našli tisto, ki jim bo všeč. Tisk na majice bomo opravili hitro, da mali nadobudneži ne bodo nestrpni, s kakovostjo pa bodo zadovoljne tudi mamice, saj so materiali trpežni, pralni in se ne mečkajo. Torej, če razmišljate o naročilu smešnih majic za rojstni dan, ali o tem da bi opremili motoristični klub, morda pa o tisku na otroške majice si na spletu oglejte ponudbo in nas kontaktirajte. Možnosti so praktično neomejene.