Zastave v najrazličnejših oblikah

Zastave so že stoletja pomemben simbol državnosti in pripadnosti. Tudi danes so izobešene na kulturnih, političnih in športnih prireditvah, ob državnih praznikih in drugih pomembnih priložnostih. Zastave krasijo javne in zasebne objekte.

Zelo pomembno je, da so obešene pravilno in da primerno predstavljajo državo. V podjetju Magra vam ponujamo številne zastave, tako da zunanjo uporabo kot male namizne zastavice. Preverite našo ponudbo in se podučite o primernem izobešanju zastav sveta.

Zastava Slovenije - simbol pripadnosti narodu

Pri nas se bolj kot katera koli druga zastava sveta uporablja seveda domača slovenska zastava. Ta je poleg grba Slovenije in slovenske himne eden izmed treh pomembnih simbolov samostojne države Republike Slovenije. Podroben način njene uporabe je opredeljen v Uradnem listu RS, št. 67/94, kjer je natančno definirano, na katerih poslopjih, območjih in mestih ter kdaj in ob kakšnih dogodkih je določeno njeno stalno ali začasno izobešanje. Zastava Slovenije je sestavljena iz treh barv: bele, modre in rdeče (od zgoraj navzdol). V levem zgornjem kotu mora biti tudi grb Slovenije v obliki ščita. Na modri podlagi je lik Triglava, pod njim dve valoviti črti, nad njim pa tri zlate šesterokrake zvezde. 

Izobešanje zastave Evropske unije

Slovenija je s priključitvijo Evropski uniji postala tudi pomembna članica evropske mednarodne skupnosti, zato se poleg zastave in grba Slovenije uporablja tudi zastava Evropske unije. Način uporabe takšnega simbola je natančno predpisan v aktih mednarodne skupnosti in v primeru, da se simboli ne spoštujejo ali uporabljajo v nasprotju s pravili, sledijo tudi sankcije. Evropska zastava ima dvanajst zlatih zvezd, ki tvorijo krog na temno modri podlagi. Ponazarja, solidarnost, enotnost in sožitje evropskih narodov.

Zastave Evropske unije, ki jih ponuja Magra, so na voljo v različnih velikostih in izvedbah. Za zunanjo uporabo potrebujete velikost 140x70 cm. Takšna zastava ima na levi strani zašit namenski žep za namestitev na drog. Je iz poliestra, ki je zelo obstojen v različnih vremenskih razmerah in zato najbolj primeren za zunanje okolje. Lahko se tudi opere v pralnem stroju. Barvno simboliko smo odtisnili s pomočjo sublimacijske tehnike v globino blaga. To pomeni, da je za zastavo Evropske unije omogočena vidljivost iz obeh strani.

Kje kupiti slovensko zastavo?

V naši spletni trgovini lahko zastave Slovenije v različnih velikostih in za različna mesta izobešanja hitro in preprosto naročite. Zastavo lahko prevzamete na sedežu podjetja v Mariboru ali pa jo prevzamete z dostavo na vašem naslovu.

Bogata ponudba namiznih zastavic in stojal

Namizne zastave Slovenije in Evropske UnijeSpoštovanje določenega naroda ali skupnosti se izraža tudi z namiznimi zastavicami sveta. So tudi učinkovit in priročen promocijski pripomoček. Pri nas lahko ugodno naročite majhna namizna plastična stojala v beli ali srebrni barvi. Zastavice so iz umetniškega kartona ali pa iz čudovitega satena za bolj svečane priložnosti. Danes so dobro poznan element tudi za poslovne mize, kjer jih lahko kombinirate z zastavico vašega podjetja. Tako boste deležni še večjega spoštovanja in ugleda. Pozorni bodite le, da se pozanimate o predpisanem načinu uporabe za določeno zastavo sveta.

Reklamne zastave za promocijo podjetij in dogodkov

Spletna trgovina Magra vam uredi tudi personalizirane zastave. Oglasne oziroma promocijske zastave so zelo učinkovito sredstvo, s katerim se podjetje ali združenje predstavlja. Z zastavo lahko opremite svoje poslovne prostore ali pa naznanite prisotnost na določenem dogodku, na primer sejmu. Naročite lahko različno velike zastave, odvisno od vaših želja in potreb. Zastave uporabljajo podjetja, zavodi, ustanove, klubi, navijači ... So pomemben identifikacijski element, s katerim vas bodo nemudoma prepoznali. Z našo pomočjo si boste oblikovali in natisnili izjemne zastave, na katere boste lahko še kako ponosni. Prebrskajte ponudbo na naši spletni strani ali nas pokličite na telefonsko številko 02 471 33 15. Z veseljem vam pomagamo pri vseh vprašanjih.