Slovenska zastava - cena za nakup slovenske zastave še posebej ugodna v Magri

Slovenska zastava, katere cena je še zlasti ugodna v podjetju Magra d.o.o., je bela, modra in rdeča od zgoraj navzdol in ima grb. Grb ima obliko ščita. V sredini ščita je na modri podlagil lik Triglava v beli barvi, pod njim sta dve valoviti modri črti, ki ponazarjata morje in reke, nad njim pa so v obliki navzdol obrnjenega trikotnika razporejene tri zlate šesterokrake zvezde. Ščit je ob stranicah rdeče obrobljen. S pomočjo zlate barve treh zvezd je ohranjen tudi spomin na zlato barvo v zgodovinski zastavi dežele Kranjske.

Po menju večine Slovencev bi morala slovenska zastava (cena na ogled na spletni strani) viseti v vseh domovih. Tisti najbolj narodno ozaveščeni menijo tudi, da bi jo bilo treba izobesiti petkrat na leto, če že ne ob vseh praznikih Republike Slovenije, pa vsaj na dan državnosti 25. junija.

nakup slovenske zastave po ugodni ceni

Kje kupiti slovensko zastavo

Če vas zanima, kje kupiti slovensko zastavo, boste odgovor našli v naslednjih vrsticah. Zastavo Slovenije lahko kupite v specializiranih trgovinah, na pošti, v vseh večjih trgovskih centrih, pestro ponudbo pa boste našli tudi na številnih spletnih straneh. Po ugodni ceni pa jo lahko dobite tudi v podjetju Magra d.o.o. V ponudbi poslovnih daril imamo namreč tudi zastave, saj je nakup slovenske zastave lahko tudi odlično poslovno darilo.


Poleg slovenske je na voljo tudi zastava Evropske unije. Tako ena kot druga sta na voljo kot namizna ali zunaja različica. Namizna zastava SLO je sestavljena iz stojala in zastavice, zunanja zastava Slovenije (cena več kot ugodna) pa je na voljo v naslednjih dimenzijah: 100 cm x 300 cm, 100 cm x 50 cm, 140 cm x 70 cm in 200 cm x 100 cm.


Slovenska zastava - cena odvisna od več dejavnikov

Poleg dimenzije pa je cena slovenske zastave odvisna tudi od količine in oblikovanja. če vas torej zanima slovenska zastava oz. njena cena, vas vabimo, da stopite v stik z nami, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem roku poslali ponudbo.

Kje kupiti slovensko zastavo (SLO)?