Zaščitna delovna oblačila - velika izbira delovne obleke v podjetju Magra d.o.o.

V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o.v Mariboru vam ponujamo pestro izbiro zaščitne delovne obleke. Zaščitna delovna obleka se lahko pohvali s kvalitetno izdelavo, pri kateri so bili uporabljeni kakovostni materiali. Zaščitna delovna oblačila pa nudijo tudi veliko mero prilagodljivosti ob delu. Tako delovna zaščitna obleka delavca hkrati ščiti in mu pri tem omogoča nemoteno opravljanje dela.

Delovna obelka

Zaščitna delovna oblačila so kakovostna, trpežna in natančno izdelana

Zaščitna delovna obleka, ki vam jo ponujamo pri nas je kakovostna in trpežna. Izdelana je natančno in iz kvalitetnih materialov, ki preprečujejo odrgnine in praske na delavcu. Z različnimi ščitniki oz. debelejšimi podlogami na predelu sklepov (predvsem kolen) delavca zaščitna delovna obleka ščiti tudi pred udarci. Zaščitna delovna oblačila pa varujejo tudi pred vodo, saj so v večini nepremočljiva, ščitijo pa tudi pred različno umazanijo.

Zaščitna delovna oblačila so vam na voljo tudi v naši spletni trgovini

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi zaščitnih delovnih oblačil. Prepričajte se o široki ponudbi kvalitetnih zaščitnih delovnih rokavic, izjemno praktičnih delovnih hlač ali zaščitnih delovnih jaken za zimo.

O široki ponudbi delovne zaščitne obleke se lahko z nami pogovorite tudi po telefonu

Za dodatna vprašanja o delovni zaščitni obleki smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Na vprašanja o delovni zaščitni obleki odgovorimo hitro in tako poskrbimo, da se za nakup lažje in hitreje odločite s pomočjo vseh informacij, ki jih za nakup delovne zaščitne obleke potrebujete.

Delovna oblačila

Zaščitna delovna oblačila si lahko ogledate tudi v naši poslovalnici v Mariboru

Veseli pa bomo tudi obiska v naši trgovini, kjer se lahko s prijaznim prodajalcem posvetujete o vaših potrebah, on pa vam bo pomagal pri izbiri oz. nakupu delovne zaščitne obleke (rokavic, hlač, jaken ali čevljev), ki bo najbolje izpolnila vaše zahteve in pričakovanja.

DELOVNA OBUTEV

KAKO IZBRATI ZAŠČITNO DELOVNO OBLEKO?