Kaj moramo upoštevati pri izbiri novoletnega darila?


Počasi se približuje novo leto, čas obdarovanja tako v krogu družine kot tudi na delovnem mestu. Velikokrat se vprašamo kakšna novoletna darila pripraviti za zaposlene, katera novoletna darila so najprimernejša za stranke in katero novoletno darilo pripraviti za sodelavce. Ne glede na to, komu je novoletno darilo namenjeno – zmeraj se je potrebno držati preprostih, a pomembnih nasvetov, da pri obdarovanju ne naredimo napake.

Najprej moramo upoštevati razliko med novoletnim darilom in promocijskim darilom. Logotipi na božično novoletnem darilu naj bodo nekoliko diskretnejši, saj z njimi ne promoviramo podjetja, pač pa izražamo pozornost. To pa nas pripelje do naslednje točke – zavedati se moramo, da darila ne izroča podjetje svojemu poslovnemu partnerju ali podjetje svojemu zaposlenemu, pač pa darilo izroča oseba osebi. Gre za pozornost, ki jo je dobro pospremiti tudi z nekaj prijaznimi besedami in tako izkazati pristnost posameznega odnosa.


Kakšna naj bo vrednost posameznega darila za zaposlenega?

Seveda se velikokrat vprašamo tudi, kakšna naj bo vrednost novoletnega darila za zaposlene. O vrednosti ni nobenega napisanega pravila, vendar se navadno podarjajo darila kot so tekstil, pisarniški pripomočki, koledarji ali dežniki, vsekakor pa se je potrebno izogibati preveč osebnim darilom, kot so na primer higienski izdelki ali pa produkti, povezani s starostjo. Pozorni moramo biti na to, da bo darilo obdarovanemu všeč, vseeno pa lahko ohranimo določeno mero presenečenja.

Novoletna darila za zaposlene


Poslovna novoletna darila lahko kupite tudi v podjetju Magra

Tudi v Magri ponujamo številne produkte, ki jih lahko podarite kot novoletna darila svojim strankam, zaposlenim ali poslovnim partnerjem. V Magri bomo poskrbeli tudi za tisk na tekstil, v kolikor bi to želeli. Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o novoletnih darilih še zastavljajo ter vam tako olajšali situacijo.

Novoletna darila

Več informacij o novoletnih darilih