Kakovostna delovna obutev za vsakogar pri Magri

Delovna obutev omogoča varno in udobno delo, zato je njena izbira odločilnega pomena. V naši prodajalni vam je na voljo kakovostna obutev za delo, pa naj bodo to visoki ali nizki delovni čevlji, delovni čevlji brez kapice ali s kapico. Ker smo priznano podjetje za delovno zaščito, nudimo tudi mnoge druge zaščitne izdelke. Naš program obsega proizvode, namenjene zaščiti vašega telesa. V ponudbi najdete odsevna delovna oblačila, specialna oblačila, zaščitne rokavice, delovno obutev ter delovne hlače in jakne. Izjemno kakovostni izdelki so vam na voljo po povsem konkurenčnih cenah.

Visoki in nizki delovni čevlji za varno in udobno delo

Zelo udobni ergonomski visoki delovni čevlji COMO. V celoti usnjen čevelj s protizdrsnim podplatom, ki je odporen na olja. Bolj športna delovna obutev so nizki zaščitni čevlji CRES s kapico za zaščito prstov. Čevlji imajo protizdrsni, antistatični podplat, ki je odporen na olje ter s sistemom blaženja udarca v peti.

Vodoodporna delovna obutev CUPRA je uporabna v gradbeništvu, kmetijstvu in kemijski industriji. Antistatičen reliefni podplat vsebuje jeklo, ki ščiti pred predrtjem. Iz jekla je tudi kapica čevlja.

Delovna zaščitna obutevMoški delovni čevlji

Delovna obutev in oblačila za delo na različnih terenih

V naši ponudbi najdete vse, kar potrebujete za učinkovito zaščito telesa pri delu na različnih terenih. 

Pri delu na nevarnih odsekih je obvezna oprema delovna odsevna jakna ali cela obleka. Izbirate lahko med različnimi modeli jaken, flis jop, majic, oblek, farmer hlač ter seveda brezrokavnikov. Tako boste vedno vidni in varni. 

Pozabili nismo niti na poklice, kjer je potrebna še bolj neuničljiva zaščita - specialna delovna oblačila. Za varilce smo pripravili delovno jakno in hlače s elastičnimi naramnicami in zaščito za čevlje. Gozdarji boste pri nas našlui delovno obleko z dodatno zaščito pred vrezninami in zaščito pred klopi na spodnjem delu hlačnic. Izdelane so po standardu EN 381-5.

Za zaščito rok smo pripravili delovne rokavice, izdelane iz različnih materialov za različne aktivnost. Rokavice so izdelane iz usnja, bombaža, poliestra, spandexy, neoprena itd. Prepričani smo, da bo vsak našel nekaj zase.

Naj bo vaša delovna obutev naša skrb. Vabljeni na našo spletno stran, kjer imamo predstavljene vse naše izdelke, ki jih lahko tudi enostavno naročite s samo nekaj kliki.