Odsevni brezrokavnikiOdsevni brezrokavniki in druge delovne obleke


Odsevni brezrokavniki poskrbijo za večjo vidljivost in s tem večjo varnost delavca. Uporabljajo se na številnih področjih od prometa, gozdarstva, športa in še kje. Mnogi delovni brezrokavniki so odsevni brezrokavniki, torej imajo vsaj eno, običajno pa več odsevnih površin ali trakov, ki se svetijo. Spadajo med pogosto uporabljen del delovne obleke, ki je za nekatere delavce zares bistvenega pomena.


Varnost zagotavlja odsevni brezrokavnik


Odsevni brezrokavnik v prometu lahko pomeni razliko med življenjem in smrtjo. Zavedajmo se, da odsevni brezrokavniki rešujejo življenja, zato jih v avtu nujno potrebujemo. Ob okvari avtomobila ali avtomobilski nesreči nam v pogojih slabše vidljivosti, pa tudi sicer, lahko varnost zagotovi le odsevni brezrokavnik. Ni torej primeren le kot delovna obleka, ampak ima tudi zaščitno, opozorilno funkcijo v vsakdanjem življenju.

V trgovini Magra zagotavljamo, da bodo za odsevni brezrokavnik cene ugodne, prav tako pa za druge delovne obleke. V naši ponudbi so namreč tudi kombinezoni, delovna obutev, rokavice in druga oprema. Najsi gre za odsevni ali kak drug delovni brezrokavnik naš bogat prodajni program vas ne bo razočaral, cene pa prav tako ne.

VEČ O DELOVNIH OBLAČILIH


Zaščitni delovni brezrokavnik in zimski delovni brezrokavnik


delovne oblekeMed delovne obleke spadajo tudi t.im. zaščitni delovni brezrokavniki, katerih funkcija je nekoliko drugačna od odsevnih brezrokavnikov. Zaščitni delovni brezrokavnik varuje prsni predel, a delavcu še vedno omogoča svobodno gibanje rok, kar je pri mnogih poklicih zelo pomembno. V hladnih okoljih pa si je treba nadeti posebni zimski delovni brezrokavnik, ki še dodatno varuje pred mrazom. Delovne obleke sicer primerno dopolnjuje tudi trpežna obutev, pa morda čepica ali čelada. Preverite ponudbo za delovne obleke in (odsevne) brezrokavnike v naši spletni trgovni ter si hitro in enostavno zagotovite vso potrebno delovno ali varnostno opremo. Kvalitetne in funkcionalne delovne obleke ugodnih cen vedno najdete pri nas.

Delovne jakne:http://www.magra.si/kategorija-izdelka/delovna-zascita/delovne-jakne/

OSTALA PONUDBA DELOVNE ZAŠČITE