Delovni čevlji naj bodo lahki, a trpežni in odporni na udarce

Delovni čevlji so na prvi pogled zelo različni. Vendar pa morajo imeti ne glede na to, kateremu poklicu so namenjeni, nekaj skupnih značilnosti. Le tako bodo zares zmogli izpolniti nalogo, za katero so predvideni …

Delovni čevlji

Udobni delovni čevlji so pogosto ključni za zdravje na delovnem mestu

V prvi vrsti je nedvomno izjemno pomembno, da so delovni čevlji karseda udobni. Pri določenih poklicih sicer ne bi nujno zadostovali ekstremno lahki delovni čevlji, saj ne bi zagotavljali ustrezne zaščite pred potencialnimi udarci oziroma poškodbami, manj ugodnimi vremenskimi razmerami itn. Vendar pa to še ne pomeni, da niso v primeru, ko je potrebna nekoliko večja robustnost obutve, še vedno možni udobni delovni čevlji. Pomembno je, da poiščete model, ki bo združeval oboje, četudi bo morda cena nekoliko višja. Prav kakovostni čevlji med delovnim časom imajo namreč velik vpliv na vaše zdravje in na zmanjševanje tveganja za poškodbe, še posebej če se veliko gibate. Ne dovolite torej, da nekvalitetna, pretežka obutev privede do težav s hrbtenico in drugih nevšečnosti.

Večinoma zadostujejo lahki delovni čevlji brez zaščitne kapice

Kot smo omenili, je sicer v določenih situacijah nujno izbrati malce robustnejšo obutev (na primer za delo v gozdu oziroma nasploh na prostem, v proizvodnih obratih ipd.), a po drugi strani pri mnogih malce manj aktivnih zaposlitvah, kjer ni večje nevarnosti za poškodbe, povsem zadoščajo lahki delovni čevlji brez zaščitne kapice. Vendar pa tudi tu seveda ni vseeno, kateri model izberete. Pomembna je na primer premišljena izbira materiala, ki naj bo dovolj zračen, da stopalo diha. Večinoma je smiselno še rahlo »vzmetenje« na predelu pete (sistem, namenjen blaženju udarcev med hojo). Vzemite si torej čas in razmislite o tem, kakšna delovna obutev bi najbolj ustrezala vašemu povprečnemu dnevu v službi. Še toliko bolj pa velja to v primeru, da ste delodajalec, ki razmišlja o nakupu kakovostne obutve za zaposlene.

Moški delovni čevlji

Lahki moški delovni čevlji, ki so primerni tudi za prosti čas

V ponudbi spletne trgovine Magra vas čakajo lahki moški delovni čevlji brez zaščitne kapice, ki bodo razbremenili vaša stopala – med hojo in med sedenjem. Čeprav so lahki, pa bodo poskrbeli za visoko stopnjo zaščite, ko bo to potrebno. Hkrati so odlična izbira za številne prostočasne dejavnosti, na prostem ali v dvoranah, telovadnicah idr. Lahki moški delovni čevlji so na voljo v več izvedbah oz. modelih. Po potrebi vam priskrbimo večje število posameznih parov.

Možni delovni čevlji različnih velikosti – preprosta oddaja naročila

Vsi modeli so na voljo v širokem razponu velikosti, od številke 35 pa vse do 48. Naročilo izbranih čevljev je mogoče hitro in preprosto oddati na naši spletni strani. Po potrebi pa smo vam vedno na voljo za dodatne informacije. Za konec naj omenimo še, da delovni čevlji in oblačila niso edino, kar sestavlja našo ponudbo. Nudimo vam namreč še najrazličnejša poslovna darila, kot so koledarji, copati, dežniki, skodelice, nahrbtniki, torbe, obeski, mape, rokovniki, pisala, odsevniki, kape itn. Prav tako pa smo pravi naslov za vse, ki kupujete slovensko zastavo in drog/nosilec zanjo, in za tiste, ki vas zanimajo tipični slovenski izdelki, kot nalašč za goste iz tujine – alkoholne pijače, bučno olje, leseni izdelki ipd. Poleg vsega naštetega pa je možno v spletni trgovini Magra naročiti še zabavne majice z duhovitimi napisi, ki so izvirno darilo ob različnih priložnosti – od rojstnodnevnih zabav in praznovanj ob uspešnem zagovoru diplome pa do fantovščin oz. dekliščin ter obletnic poroke. Tu naj omenimo, da vam ponujamo še možnost tiskanja na majice po naročilu. V tem primeru lahko sami izberete sporočilo, mesto tiska in velikost črk, morebitne dodatne fotografije idr. Darilo bo tako še nekoliko bolj izvirno in zares unikatno!

Preberite še o delavnih oblačilih