Zastave Slovenije – kje kupiti večje število po ugodni ceni?

Kje kupiti slovensko zastavoZastave Slovenije vidimo ob praznikih oziroma ob različnih posebnih priložnostih pogosto izobešene na javnih ustanovah, večjih stanovanjskih objektih ipd. Če ste ob tem pomislili, da bi jo želeli imeti tudi sami, se vam je najverjetneje obenem porodilo vprašanje, kje jo sploh kupiti. Informacijo o tem najdete v nadaljevanju …

Slovenska zastava – barve in pomen

Za začetek na kratko ponovimo, kako je sploh videti slovenska zastava. Barve si od zgoraj navzdol sledijo v naslednjem vrstnem redu: bela, modra in rdeča. Nikakor pa ne smemo pozabiti niti na grb, ki ga vključuje slovenska zastava. Pomen grba na zastavi oziroma osrednji simbol, upodobljen na njem, je mogoče zelo hitro prepoznati. Gre seveda za Triglav, nad katerim so prikazane tri rumene oz. zlate zvezde, pod njim pa je nakazano morje.

Kje kupiti slovensko zastavo?

Spletna trgovina Magra je pravi naslov za vas, ne glede na to, ali želite kupiti en sam kos ali pa morda večje količine. Izbirati je mogoče med različnimi dimenzijami: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm, 200 x 100 cm, 300 x 100 cm in 300 x 150 cm. Hkrati pa je tu še mini namizna verzija, ki je primerna za različne konference in podobne dogodke. Kot se lahko prepričate sami, so tudi pri največjih velikostih cene v naši spletni trgovini izredno dostopne.

Poleg zastave Slovenije na voljo še držalo v več izvedbah

V primeru, da načrtujete izobešanje na objektu, boste potrebovali še nosilec oz. držalo za zastavo. Tega lahko prav tako kupite pri nas, in sicer enojnega, dvojnega ali trojnega. Za izdelavo so uporabljeni trpežni materiali, ki zagotavljajo visoko stopnjo stabilnosti in odpornosti na manj ugodne vremenske razmere. Preverite še našo ponudbo poslovnih daril, butičnih izdelkov za turiste, tekstila, delovne obutve in oblačil, žigov ter majic s možnostjo dodatnega tiska!