Tisk na tekstil po naročilu za vse, ki potrebujete promocijske majice


Tisk na tekstil pride v poštev tako za večje število enakih kosov kot za povsem unikatne izdelke. To je odlična rešitev, če želite izdelati promocijske majice z logotipom svojega podjetja in s tem poskrbeti za povečanje prepoznavnosti. Poleg tega je tisk na tekstil pogosto aktualen pri načrtovanju dekliščin oziroma fantovščin, ko potrebujemo enake majice za vse povabljence. Kot smo omenili, pa so možni tudi čisto unikatni kosi – npr. smešne majice, ki jih nameravate uporabiti kot presenečenje ob rojstnem dnevu, obletnici, zaključku šolanja ipd. Izkušen ponudnik bo tisk na tekstil v celoti prilagodil vašim željam, ne glede na velikost serije in predviden namen uporabe posameznega oblačila za tisk.

Promocijske majice

Oblikujte izvirne promocijske majice po meri

Pomembno je, da so majice, s katerimi želite pritegniti pozornost potencialnih strank, oblikovane zares premišljeno. Pogosto je zato smiselno sodelovanje z oblikovalcem, ki vam pomaga pri selekciji vaših idej, nato pa pri realizaciji ideje, za katero se boste odločili. Paziti je treba na zares vse detajle. Morebitna ilustracija mora biti primerne velikosti, na pravem mestu in usklajena z napisom oz. z logotipom vašega podjetja. Obenem pa je treba paziti na skladnost barv. Estetska usklajenost vseh elementov namreč močno poveča možnost za to, da bodo ljudje z veseljem in pogosto nosili vaše promocijske majice, kar je seveda oblika oglaševanja izdelkov ali dejavnosti, ki jih ponujate. Nič ne sme biti torej prepuščeno naključju.

Ponudba tiska na tekstil

Nudimo kakovosten tisk na tekstil po izbiri

Naslednji korak, ki sledi oblikovanju dizajna, pa je, da izberete kakovosten tekstil oz. oblačila za tisk, ki se ne bodo uničila že po nekaj uporabah oziroma pranjih. To namreč nikakor ne bi pripomoglo k ugledu vašega podjetja. Pri Magri smo za vas pripravili tekstil iz trpežnih materialov, ki še dolgo ohrani svoj prvotni videz. Obenem pa so materiali zelo udobni, zračni in prijetni za nošnjo. Na voljo so vam klasične »T-shirt« in polo majice za moške ali ženske različnih barv/barvnih kombinacij in z vratnim izrezom po izbiri (V- ali U-izrez). Posamezni modeli so dobavljivi v širokem razponu velikosti. Ko se odločite za model, pa poskrbimo za profesionalen tisk na tekstil z uporabo najnaprednejših naprav in postopkov. To zagotovi, da bo tisk na tekstil resnično obstojen. Ni torej nevarnosti, da bi začele črke ali podobe na tekstilu hitro bledeti, kar bi imelo prav tako negativen vpliv na vaš ugled. Bogate izkušnje nam omogočajo, da svojim strankam zagotovimo najboljšo kvaliteto. Obenem pa si prizadevamo za karseda dostopne cene.

Tisk na tekstil

Na voljo še druga oblačila za tisk – promocijske jakne, brezrokavniki itn.

Majice pa niso edina vrsta tekstila, ki ga najdete v naši ponudbi in ki ga je mogoče uporabiti za promoviranje podjetja. Med drugim se lahko denimo odločite za promocijske jakne, primerne za različne letne čase in vremenske razmere. Poleg tega pa so vam na voljo še brezrokavniki. Tudi če izberete jakne ali brezrokavnike, bo tisk na tekstil ustrezal vsem vašim zahtevam. Možen je zelo diskreten tisk na tekstil ali pa malce bolj vpadljiv – izbira je vaša, mi pa smo tu zato, da poskrbimo, da bo sam tisk na tekstil kakovosten.

Dodatna promocijska darila – torbe, nahrbtniki, pisala, trakovi …

Se tisk na tekstil v vašem primeru ne zdi najboljša rešitev za promocijska darila? Torbe, kemični svinčniki, nalivna peresa, nahrbtniki, koledarji, skodelice, ovratni trakovi, obeski, rokovniki, mape, copati in dežniki so izdelki, ki jih prav tako najdete v naši ponudbi. Informacije o minimalnem in maksimalnem naročilu najdete ob posameznih izdelkih. Na torbe in druga našteta promocijska darila je na vašo zahtevo možen tisk želenih napisov in motivov. Možnosti so torej resnično raznolike. Zaupajte nam svoje želje in poskrbeli bomo za natančno takšne izdelke, kot ste si jih zamislili.

Več o promocijskih jaknah