Mini kuhinje in kuhinje po elementih - odlične za manjše prostore

Mini kuhinje pogosto srečujemo v kakšnih manjših, študentskih stanovanjih, najdemo pa jih tudi v počitniških prikolicah ali pa na domačem vrtu. Možnosti uporabe mini kuhinj je ogromno. Ker so res zelo majhne, so mini kuhinje primerne za majhne prostore, v katerih preprosto ne najdemo dovolj prostora za večje količine pohištva. V tem primeru se lahko odločimo tudi za takšne po elementih, kar pomeni, da lahko pohištvo zložimo v skladu s prostorom, ki ga imamo na razpolago. Mini kuhinje oziroma takšne po elementih so torej prvo, kar nam pride na misel, kadar imamo opravka s prostorsko stisko. Male kuhinje brez aparatov si lahko ogledate tudi v ponudbi podjetja Kuhinje Erjavec. Poleg mini kuhinj in takšnih po elementih boste pri nas našli tudi ostalo pohištvo za sodobno opremljanje doma.

CENIK PREVERITE TUKAJ

Kuhinje po elementih ali mini?

Se sedaj sprašujete, ali je bolje izbrati mini kuhinje ali raje po elementih? Izbiro bomo prepustili vam. V kolikor je prostorska stiska precejšnja, potem so nedvomno boljša izbira mini oziroma male . Če torej govorimo o domačem okolju, potem je zagotovo bolje izbrati takšne po elementih in povprašati o možnosti plačila na obroke, če pa želimo opremiti apartma, študentsko sobo ali počitniško prikolico, potem so mini kuhinje kot nalašč za to. Na voljo so brez aparatov.

male kuhinjekuhinje na obroke

Mini kuhinje z mini ceno

Mini kuhinje so praktične in preproste za uporabo, zaradi svoje simpatičnosti pa se bodo lepo podale v vsak majhen prostor. Mini kuhinje in takšne po elementih si lahko ogledate pri nas in pri tem tudi prihranite. Nudimo vam možnost plačila na obroke, deležni pa boste tudi brezplačnega svetovanja s strani profesionalnih in izkušenih prodajalcev, ki se že veselijo vašega obiska. Preberite si več tudi o blok kuhinjah:https://www.vsi.si/kuhinje-erjavec/blok-kuhinje