Salon kuhinj v Ljubljani: od svetovanja, izdelave do montaže

Salon kuhinj v Ljubljani smo v Mizarstvu Erjavec oblikovali z namenom, da vam približamo naše storitve in izdelke, predvsem pa tudi, da vam ponudimo strokovno znanje, ki ga nabiramo že od leta 1971. V tem času smo postali eden najbolj uveljavljenih izdelovalcev pohištva po meri za kuhinje in naše izkušnje z veseljem delimo z vami. Vabljeni, da obiščete naš salon kuhinj! Nahajamo se na Koreninovi ulici 13, Ljubljana.

Salon kuhinj Erjavec

Salon kuhinj Ljubljana: od ideje do montaže zadnjega elementa kuhinje

V salonu kuhinj Erjavec v Ljubljani vam nudimo celostno storitev načrtovanja, izdelave in montaže kuhinj. S strokovnimi nasveti vas spremljamo od začetne ideje do vgradnje zadnjega elementa, zadnjega aparata bele tehnike in zadnjega svetila. Ker je kuhinja središče doma, ki ga opremljamo za daljše obdobje, je načrtovanje moderne kuhinje nemalokrat vzrok za neprespane noči. S prijaznimi nasveti, z dolgoletnimi izkušnjami pri načrtovanju, obiski in izmero na domu, s kakovostno izdelavo ter profesionalno in v dogovorjenem roku izvedeno montažo vas rešimo vseh skrbi. Prvi korak opravite sami: obiščite nas v salonu kuhinj v Ljubljani. Salon kuhinj je v prvi vrsti zbirališče idej, kjer boste dobili navdih tako za moderno kot tudi za klasično izvedbo kuhinje. Še pred koncem obiska si boste skicirali prve ideje za vašo kuhinjo in jih najverjetneje tudi že zaupali našim arhitektom. Tukaj smo zato, da vaše sanje uresničimo in presežemo vsa vaša pričakovanja: s funkcionalno in oblikovno dovršenostjo razvidno že iz 3D izrisa kuhinje, kakovostnimi materiali in izdelavo po meri ter hitro montažo.

Salon kuhinje Ljubljana, pestra izbira materialov, barv in bele tehnike

Kuhinja je odraz vaše osebnosti. In kakor ne najdemo dveh identičnih osebnosti pri ljudeh, verjamemo, da se ne bi smelo najti dveh popolnoma identičnih kuhinj. V ta namen izdelujemo kuhinje po meri s pestro ponudbo kakovostnih materialov in barv. Arhitekti in svetovalci v salonu kuhinj vam bomo pomagali najti najboljšo rešitev za vaš prostor in vaše počutje. Pri tem ne gre le za izbiro materiala in barve pohištva ali barve sten po želji. Od različnih prilagoditev in razporeditve glede na vašo višino do objektivne izbire gospodinjskih aparatov glede na čas, ki ga imate na voljo za pripravo jedi; to je le del stvari, ki jih upoštevamo pri končni predstavitvi zelo raznolikih kuhinj v našem salonu.


Kuhinje Erjavec, Ljubljana,

Pokličite 01 256 04 26 ali 01 256 67 26