Ogled kuhinj v salonu kuhinj v Ljubljani

Obisk salona bo olajšal vašo odločitev

Salon kuhinj Erjavec se nahaja na Koreninovi 13 v Ljubljani (Ljubljana Brdo) in je odprt od ponedeljka do petka od 11.00 do 17.30. V našem salonu kuhinj si lahko v živo ogledate pester izbor modernih kuhinj z drznimi, sodobnimi linijami, pa tudi številne klasične kuhinje, ki že vrsto let ostajajo zelo priljubljene med kupci. Razstavljeni modeli v salonu kuhinj v Ljubljani se razlikujejo po barvah, materialih, slogu in razporeditvi. V široki paleti kuhinj pa najde vsakdo kakšno po svojem okusu. V kolikor pa vaš prostor težko opremite s kuhinjskim pohištvom standardnih mer ali pa imate morda individualne želje o videzu vaše kuhinje, vam z velikim veseljem izdelamo tudi kuhinjo po meri. Kuhinje po meri so med kupci zelo priljubljene, saj dopuščajo veliko svobode pri oblikovanju prostora in razporeditvi kuhinjskih elementov.

Kuhinje po meri - Salon kuhinj v LjubljaniSalon kuhinj v Ljubljani - Prodaja kuhinj

Izdelava 3D izrisa v salonu kuhinj v Ljubljani

Obiščite naš salon kuhinj v Ljubljani, kjer lahko skupaj z našimi strokovnimi svetovalci, ki imajo dolgoletne izkušnje s prodajo kuhinj, izdelate 3D izris vaše bodoče kuhinje. S pomočjo najnovejšega računalniškega programa je mogoče kuhinjske elemente po vaši želji razporediti v prostor in s tem zagotoviti optimalno funkcionalnost vaše kuhinje. 3D izris v salonu kuhinj v Ljubljani se izdela na podlagi načrta vašega prostora, zato je končni rezultat v programu zelo realističen in olajša predstavljivost pri načrtovanju kuhinje.

Pomoč pri odločitvi za nakup kuhinje

V salonu kuhinj v Ljubljani se zavedamo, da je nakup kuhinje lahko precej velik podvig, saj se za novo kuhinjo ne odločamo prav pogosto. Da bo odločitev za novo kuhinjo prava in čim manj stresna, bodo poskrbeli naši svetovalci v salonu kuhinj v Ljubljani, ki bodo v sodelovanju z vami poiskali najugodnejšo in hkrati najprimernejšo kuhinjo za vaš prostor.

Obiščite salon kuhinj Erjavec v Ljubljani in si oglejte našo bogato ponudbo modernih in klasičnih kuhinj ter kuhinj po meri. Veselimo se vašega obiska!

Kuhinje Erjavec | Salon kuhinj v Ljubljani, kuhinje, kuhinje po meri, prodaja kuhinj - povezave na našo stran: