Tudi mini kuhinja je lahko čudovita in funkcionalna

Izraz mini kuhinja se najpogosteje uporablja za mahne čajne kuhinje v podjetjih, kjer so del pisarniških prostorov. Lahko pa mini kuhinja označuje le manjšo kuhinjo, ki zahteva ravno zaradi svoje prostorske omejenosti poseben premislek. V obeh primerih je oprema kuhinje svojevrsten izziv. Čas, ko je bila takšna mini kuhinja po meri podvržena predvsem težnjam po funkcionalnosti, so mimo. V Mizarstvu Erjavec vedno znova dokazujemo, da je tudi majhna kuhinja lahko lepa!

Mini kuhinja v podjetjih

Večina podjetij ima v pisarniških prostorih čajno kuhinjo, za katero se je uveljavil tudi izraz mini kuhinja. Namenjena je predvsem pripravi toplih napitkov, prigrizkov in pijače za zaposlene in morebitne obiskovalce. Takšna mini kuhinja je navadno izdelana po meri, saj je skoraj vedno omejena na zelo majhen prostor. Oprema kuhinje je odvisna od vaših želja in potreb, vanjo pa so navadno vključeni hladilnik, kuhinjsko korito, nekaj omaric, štedilnik, lahko pa tudi mikrovalovna pečica in manjši pomivalni stroj. Takšna mini kuhinja je lahko zasnovana tudi tako, da se med uporabo raztegne, ko je ne potrebujete, pa se zapre in je videti kot del pisarniškega pohištva. Možnosti je veliko, le izkoristiti jih je treba. Naj vam pri tem pomagajo strokovnjaki Mizarstva Erjavec.

Mini kuhinjaKuhinja po meri za manjša stanovanja

Če živite v manjšem stanovanju in imate za kuhanje namenjenega malo prostora, se navadno zgodi, da tipske kuhinje za vas niso primerne. Oprema takšne mini kuhinje mora biti namreč skoraj vedno izdelana po meri. Le tako lahko res izkoristite prostor, ki vam je na voljo. Pri izbiri moderne ali klasične kuhinje se obrnite na našega arhitekta, ki si bo ogledal vaš prostor, vam strokovno svetoval in vam pomagal izbrati pravo postavitev. Nato bomo v Mizarstvu Erjavec izdelali 3D-izris vaše kuhinje, da si boste lažje predstavljali, kako bo mini kuhinja zares videti. Sledi izdelava in montaža - nato pa le še zgrabite za kuhalnico in veselo na delo!

Kuhinje Erjavec | Mini kuhinja, kuhinja po meri, oprema kuhinje - povezave do naše spletne strani: