Moderne kuhinje dopušča domišljijo oblikovnega sloga in tehnike

Moderne kuhinje lahko nudijo tako izjemno udobje in funkcionalnost. Sodobna oprema dovoljuje poigravanje z oblikovnimi tehnikami in z barvnimi kombinacijami. Kupec se lahko poigra s svetlobo, z dekoracijami ali zanimivimi postavitvami v prostoru. Razvoj tehnike in opreme dopušča domišljijo pri oblikovanju. V Sloveniji se za individualno načrtovanje in montažo nove, moderne kuhinje z dnevno sobo lahko obrnemo k družinskemu podjetju Kuhinje Erjavec. Z več deset-letnimi izkušnjami so njihovi strokovnjaki spodobni svetovati kakšna postavitev in oprema najbolje služi prostoru specifičnih dimenzij. Odločitev za individualno 3D oblikovanje kuhinje je smiselna, saj zagotovi natančnost in popolno prilagajanje prostoru.

Nakup kuhinje je investicija v prihodnost – visoka kvaliteta opreme

Nakup kuhinje opravlja povprečna družina le enkrat vsakih deset ali dvajset let. Investicija v zanesljivo ekipo in vrhunski material se poplača z dolgotrajno učinkovitostjo in vzdržljivostjo kuhinjske opreme. Kuhinje Erjavec stremijo k odličnim, vrhunskim materialom po kolikor se le da ugodni cenovni ponudbi. Njihova ekipa organizira strokovno montažo kupljene opreme. Kosovne elemente transportirajo na izbrano lokacijo, sestavijo in vgradijo v prostor. Celovit proces je hiter in učinkovit. Stranki prikrajša veliko stresa in truda z organiziranjem prevoza in montaže opreme ter je mnogo cenejše kot plačevanje več različnih strokovnjakov, ki bi delo opravili samostojno. Ker je vgradnja lahko na trenutke težavna, je sestava opreme na lastno roko odsvetovana, v kolikor stranka na podoročju nima predhodnih izkušenj. Prilagajanje kosov mora potekati natančno, spoji morajo biti izvedeni zanesljivo, s čimer so preprečene morebitne težave v prihodnosti. Predvsem priključitev elekrične opreme in vode je proces, ki zahteva tehnično znanje in izkušnje.

nakup kuhinje

odprodaja eksponatov kuhinj

Odprodaja eksponatov kuhinj mnogo komu olajša odločitev in nakup

Kuhinje Erjavec stremijo k individualnemu pristopu k načrtovanju kuhinj. Po želji morebitnih strank njihova ekipa izdela tehnični načrt nove kuhinje s pomočjo 3D programa. Načrt je oblikovan specifično za izbrani prostor in po strankinih željah ali potrebah. Proces je personaliziran in natančen. Dovoljuje stopnjo individualnosti in izbire, ki jo je težje doseči s standardno, pred-pripravljeno kolekcijo.

Ker je proces popolne zasnove nove, individualne kuhinje lahko daljši in predstavlja višjo cenovno investicijo, se mnogi odločijo za preprostejši kuhinjski model iz klasične kolekcije. To si je mogoče ogledati na spletni strani podjetja, ali v njihovih prodajnih salonih po Sloveniji. Kolekcija je osnovana, da bi lahko osrečila kar čim več ljudi, za različne okuse je na voljo več oblikovnih slogov. Klasične, lesene kuhinje so vedno priljubljene. Vse pogosteje pa se stranke odločajo za zanimivejše, bolj živahne barve in dekoracije.   

Kuhinja z dnevno sobo odpre prostor in olajša komunikacijo

Odprti načrt v stanovanju povprečno predstavlja velik, svetel prostor, ki združuje kuhinjo in dnevno sobo. Odprtost prostora ustvari iluzijo, da je stanovanje večje kot je v realnosti. Pomanjkanje zidov prav tako dovoljuje lažjo komunikacijo. Predvsem uporabniki, ki radi prirejajo večerne zabave za prijatelje ali družino, se najraje odločajo za kuhinjo z dnevno sobo, saj omogoča vzdrževanje pogovora s svojimi gosti v jedilnici in istočasno delo v kuhinji.

Za odprti tloris je priporočena odločitev za kuhinjo s šankom. Ta postavitev dovoljuje dodatno delovno površino in simbolično razmejuje prostor. Paziti je potrebno, da je za kuhinjski otok prihranjeno dovolj prostora – svetovano je, da je okrog otoka vsaj en meter gibalnega prostora. 

Nove kuhinje iz visoko-kakostega materiala za dolgo življenjsko dobo

Nova kuhinja je ključen del vsakega renovacije doma. Učinkovitost in zanesljivost kuhinje za vsakdanje življenje je izjemno pomembna. Nakup kvalitetnejše opreme, ki se bolje prilagodi izbranemu prostoru, olajša uporabo in zagotovi daljšo življenjsko dobo nove kuhinje. Pri nakupu je smiselno posebno pozornost nameniti postavitvi že obstoječih priključkov za vodo. Njihova lokacija bo najverjetneje odločila, kje v prostoru se mora nahajati kuhinjsko korito in pomivalni stroj. Po želji se lahko stranka odloči za večje gradbeno delo in postavitev novih vodnih cevi znotraj zidov pred pričetkom montaže.

NE SPREGLEJTE ODPRODAJE EKSPONATOV KUHINJ