Izdelava kuhinje po meri s pomočjo 3D izrisa

V podjetju Pohištvo Erjavec se zavedamo, da niso vse kuhinje enake. Vemo tudi, da so želje kupcev zelo raznolike, zato želimo prav vsakemu omogočiti izdelavo kuhinjo po njegovem okusu. Kuhinja po naročilu je prav gotovo dobra odločitev, saj vam jo s pomočjo predhodnjega 3D izrisa izdelamo v skladu z vašimi željami. Nudimo kvalitetne kuhinje različnih cenovnih razredov - od najcenejših do nadstandardnih. Priporočamo vam, da nas obiščete v našem salonu, kjer vam bodo naši strokovnjaki tudi ustrezno svetovali.

Kuhinje po naročilu

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Kljub temu da imamo v ponudbi tudi najcenejše kuhinje, so le te kvalitetne, nudimo pa tudi možnost izdelave kuhinje po naročilu. Naši strokovnjaki vam naredijo izmere prostorov, možno pa se je dogovoriti tudi za svetovanje na domu. Montažo kuhinj opravimo strokovno, saj so vsi naši mojstri izkušeni in strokovno usposobljeni. Pri našem podjetju vam naredimo tudi 3D izris. Naj pa še enkrat poudarimo, da je izdelava kuhinj po naročilu visoko kvalitetna, strokovna in natančna. Lahko vam zagotovimo, da bo naša kuhinja po meri takšna, da vam bo prinesla popolno zadovoljstvo.

Pestra izbira različnih modelov kuhinj in možnost izdelave po meri

V naši ponudbi si lahko ogledate veliko različnih modelov in prepričani smo, da se med njimi najde tudi kuhinja po vašem okusu. V kolikor ste zainteresirani za nakup, nas nemudoma kontaktirajte in svetovali vam bomo na poti do prave odločitve. Vsakemu kupcu naredimo tudi 3D izris, saj smo usmerjeni k zadovoljstvu naših strank. Izdelava kuhinje po meri je pri nas dobro načrtovana, saj naši strokovnjaki opravijo izmere vaših prostorov, naredijo 3D izris kuhinje ter vam ob vsem tem tudi strokovno svetujejo. Pomembno pa je tudi dejstvo, da so naše kuhinje cenovno dostopne, zato vam je kuhinja po meri povsem na dosegu.

IZDELAVA KVALITETNIH KUHINJ PO NAROČILU