Garderobna soba - čudovite vgradne garderobne omare po meri

Garderobna soba AlplesGarderobna soba je odlična izbira za vse, ki si želijo vsa oblačila in obutev zbrati v enem prostoru. Tako v drugih prostorih ne potrebujemo postavljati omar, ki bi zavzemale dragocen prostor. Pri nas vam garderobno sobo izdelamo po meri, zato nam brez zadržkov zaupajte vse vaše želje glede razporeditve segmentov. Seveda vam pri ureditvi lahko svetujejo tudi naši strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami. Tako bo vaša garderobna soba izjemno funkcionalna, saj boste lahko vsa oblačila in nepotrebno obutev pospravili v ta uporaben prostor. Garderobna soba vključuje garderobne omare, najprimernejše so vgradne omare, narejene po meri, ki vam jih po ugodnih cenah izdelamo prav v podjetju Pohištvo Erjavec.

DNEVNE SOBE ERJAVEC


Garderobna soba - kaj naj vključujejo vgradne garderobne omare po meri

Garderobna soba oziroma vgradne garderobne omare, ki se nahajajo v njej, vključujejo različne elemente. Garderobne omare po meri so sestavljene iz polic, obešalnih palic in predelnih sten, dopolnjujejo pa jih še razni dodatki, kot so potezni obešalniki, predali, vgradne košare, obešalniki za hlače in obešalniki za kravate. Vgradne garderobne omare za spalniceso še posebej praktične, če vsebujejo izvlečni sistem, saj je z njim dostop do oblačil enostaven tudi za nižje osebe. Ne pozabite, da se v garderobno sobo odlično poda tudi veliko ogledalo. Odločite se za garderobno sobo in omare po meri. Pridobili boste na prostoru, vaša zbirka oblačil pa bo urejena in pregledna.


Garderobna soba z drsnimi vrati ali brez

Med našimi strankami so namesto klasičnih vrat zelo priljubljena drsna vrata. Drsna vrata po meri so zelo funkcionalna, saj ne zavzemajo dodatnega prostora. Pri nas so vam na voljo kakovostna drsna vrata, ki po vodilih tečejo neslišno in tekoče, različna polnila pa poskrbijo za čudovit in poljuben izgled. Garderobna soba je lahko tudi odprtega tipa. Omenjen sistem omogoča še enostavnejši dostop do oblačil, celotna garderoba pa bo na tak način pregledna in dobro organizirana.


Garderobna soba, spalnica, predsoba, dnevna soba...

V podjetju Pohištvo Erjavec znamo dobro poskrbeti za sobe, kjer se nahaja stavbno pohištvo. Poleg garderobnih sob izdelujemo še spalnice po meri, kamor sodijo tudi postelje po naročilu. Poleg spalnih prostorov poskrbimo tudi za bivalne. Pri nas vam je na voljo tradicionalna ali moderna oprema in omare po meri zadnevne sobe, izdelamo pa vam tudi vgradne garderobne omare po meri za tradicionalne in moderne predsobe.


Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Pohištvo Erjavec | Kakovostne vgradne omare po meri - povezave do naše strani:

  • garderobna soba
  • vgradne garderobne omare
  • garderobne omare
  • omare po meri