Pošlji povpraševanje

Notranja oprema garsonjere zahteva nekoliko več kreativnosti in domišljije

Notranja ureditev in oprema garsonjereSe tudi vi sprašujete, kakšna notranja oprema je najbolj primerna za garsonjere? Garsonjere so po navadi precej majhne in ker je za spanje, kuhanje in druge dejavnosti na voljo le omejen prostor, je ta večkrat neurejen in natrpan, še posebno če ga uporablja več ljudi. Zato predstavlja notranja ureditev stanovanja, kot je garsonjera, precejšen izziv. Pametne opremljevalske rešitve in večnamenska notranja oprema garsonjere vam pomagajo varčevati s prostorom, obenem pa si lahko v majhnem domu privoščite stilske poudarke, ki bi bili v velikem, razkošnem stanovanju preveč vpadljivi.

Notranja oprema garsonjere - postelja najpomembnejši kos pohištva

Notranja ureditev stanovanja se začne z izbiro pohištva. Pohištvo oz. notranja oprema garsonjere naj bo multifunkcionalna, predvsem pa vzdržljiva. Zakaj? Vaša zofa bo hkrati vaša postelja. Vaša jedilna miza bo tudi vaša delovna miza, klubska mizica pa priročna shramba. Notranja oprema garsonjere naj vključuje kose, ki ustavljajo pogled. Uporabite pohištvo na nogah in mize s stekleno zgornjo površino. Priporočljivo je, da so elementi postavljeni tako, da se skoznje vidi.
Ko razporejate pohištvo, se najprej odločite, kje bo postelja, najpomembnejša notranja oprema garsonjere. Postavljena naj bo na mestu, ki omogoča nekaj zasebnosti in kjer ni vidna gostom, ki vstopajo skozi vhodna vrata, najbolje v zadnjem delu garsonjere.
Notranja oprema garsonjere naj nudi veliko prostora za shranjevanje. V garsonjerah je največja težava ravno shranjevanje (trenutno) nepotrebnih stvari. Zato si prav pod vsakim elementom, ki ga imate, omislite predale. Izkoristite niše in jih opremite s policami ter vanje pospravite vse, kar bi vam bilo sicer v napoto.