Pošlji povpraševanje

Izdelava kuhinje po meri s pomočjo programa za risanje

Izdelava kuhinje po meri je v podjetju Pohištvo Erjavec d.o.o. popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam. Pri načrtovanju kuhinje bomo upoštevali tudi vaš način življenja, saj je naš cilj, da se boste v kuhinji dobro počutili. Kuhinje po meri omogočajo popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavljajo način, kako prilagoditi kuhinjske elemente in različne delovne procese v kuhinji vašim potrebam. Naše kuhinje so zasnovane tako, da vam kuhinjska opravila kar najbolj poenostavijo. Ergonomija in popolna zasnova različno visokih in globokih elementov omogočata preprosto prehajanje iz enega delovnega področja kuhinje v drugo. Tako se lahko na primer odločite za različne višine posameznih kuhinjskih orodij, denimo pomivalnega korita in kuhalne plošče.

BLOK KUHINJE

Profesionalno svetovanje pri načrtovanju vaše sanjske kuhinje

Naši svetovalci niso zgolj prodajalci kuhinj, ampak so tudi profesionalni notranji oblikovalci. Zaradi odličnega poznavanja materialov ter opreme in tehnike vam bodo v izvrstno pomoč pri načrtovanju vaše sanjske kuhinje. S pomočjo posebnega programa za risanje vam bomo izdelali tudi 3d izris, da si boste lažje predstavljali, kako bo videti vaša nova kuhinja. S programom za risanje kuhinj boste lažje uresničevali nove ideje pri postavitvi in izbiri elementov. Na koncu boste izbrali predlog, ki vam bo najbolj ustrezal. Poleg tega pa boste lahko spremljali, kako bo potekala izdelava kuhinje po naročilu.

izdelava kuhinjrisanje kuhinje

Izdelovanje letne kuhinje po meri za užitek na prostem

O čarih in užitkih letne kuhinje ne gre dvomiti. Zunanja jedilnica je priložnost, da se v toplem delu leta preselimo na prosto in čim več družimo z družino in prijatelji. Tudi če smo s prostorom zelo omejeni, ne gre obupati - dovolj je že manjše korito z vodo in prostor za peko. Izdelava letne kuhinje je v veliki meri odvisna od tega, kako najrajši preživljamo prosti čas. Če imamo veliko družino ali dosti prijateljev in želimo zunaj preživeti čim več časa, potem naj bo kuhinja večja, pa tudi jedilni kot naj bo zadosti velik, da bodo v njem lahko uživali prav vsi. Vabljeni k ogledu našega kataloga kuhinj.