Mini kuhinja - blok kuhinje za ugodno ceno

Mini kuhinja je lahko ovira, če jo tako vzamemo, lahko pa jo razumemo kot izziv. V podjetju Kuhinje Erjavec se s takšnimi izzivi radi spopadamo, saj so izjemno majhne ali pa zelo velike kuhinje nekaj posebnega. Blok kuhinje so navadno tiste, ki jih ljudje izberejo, če imajo na voljo zelo malo prostora. In ravno zato je treba paziti, da so izkoriščeni prav vsi kotički kuhinje. Ugodno lahko do kuhinje pridete tudi v času akcij ali z odkupom razstavnega eksponata, pa naj bo to mini kuhinja ali pa kakšen drug kos pohištva iz naše ponudbe.

blok kuhinjecenovno ugodne kuhinje


Mini kuhinja mora biti funkcionalna

Za razliko od velikih prostorov, kjer je vedno dovolj prostora za vse kuhinjske pripomočke, aparate in posodo, pri nakupu oziroma izdelavi blok kuhinje nimamo veliko izbire. Najpomembnejše pa je, da so na tem omejenem prostoru vi glavni elementi v kuhinji: štedilnik, hladilnik, pečica, napa, pomivalno korito in z armaturo ter nekaj omar. Le tako je mini kuhinja (blok kuhinje) lahko funkcionalna. Pri nas poskrbimo tudi za 3D načrt kuhinje, ugodno pa so vam na voljo tudi vsi dodatki. Kako do kakovostne in cenovno ugodne kuhinje? Vabljeni k obisku salona kuhinj v Ljubljani.

Praktične in lepe kuhinje - ugodno pri Erjavcu


Mini kuhinja ima sicer manj tekočih metrov, kljub temu pa mora vsebovati vse osnovne elemente. Če vas skrbi, da ne boste mogli smiselno opremiti svoje kuhinje, ugodno lahko do nje pridete pri nas v podjetju Kuhinje Erjavec, kjer imamo več kot 40-letno tradicijo. Izdelamo vam kuhinje po meri, pohištvo iz različnih materialov, blok kuhinje, spalnice, predsobe, jedilnice in dnevne sobe. Vaša mini kuhinja, ki jo boste najprej prejeli v 3D izrisu, bo zaživela kot funkcionalen prostor, kjer boste z veseljem kuhali. Na naši spletni stran si lahko ogledate različne kuhinje, Ljubljana pa tudi ni daleč, zato se kar oglasite pri nas.