Pošlji povpraševanje

Moderne jedilnice in vrhunsko oblikovano pohištvo kuhinje

Moderna jedilnicaJedilnica je prvotno sicer res namenjena predvsem obedovanju, a ne smemo pozabiti, da je obenem tudi prostor, kjer se vsaj občasno zbere vsa družina. Velikokrat pa je seveda tudi osrednji prostor različnih zabav ali svečanih kosil. Moderne jedilnice so pogostokrat kar del skupnega dnevnega prostora, ki ga sestavljajo kuhinja, jedilnica in dnevna soba, zato je pohištvo za jedilnico treba izbrati v skladu z ostalim pohištvom.

V salonu pohištva Pohištvo Erjavec vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo in se sami prepričate, da so vam na voljo tradicionalne in moderne kuhinje in jedilnice različnih velikosti in barv.

SODOBNA JEDILNICA ERJAVEC

Moderne jedilnice kot samostojen prostor

V starejših stanovanjih in hišah je jedilnica lahko popolnoma ločen ali pa vsaj delno pregrajen prostor, ki je namenjen izključno obedovanju. Razen redkih izjem je ta prostor relativno majhen, zato je tudi pohištvo za jedilnico temu primerno. A tudi v tako zasnovanem domu je nešteto možnosti za moderne jedilnice. Prednost takšne razporeditve je, da se v jedilnici ni treba prilagajati ostalim prostorom. Stoli in miza so lahko popolnoma drugačni, kot je na primer kuhinja ali dnevna soba. Takšne sodobne jedilnice puščajo domišljiji povsem prosto pot. Svetujemo vam le, da se pred izbiro posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo pomagal optimalno izkoristiti prostor, ki vam je na voljo.

Moderne kuhinje in jedilnicePohištvo za jedilnico

Moderne kuhinje in jedilnice ter dnevne sobe v enem

Že vrsto let je trend pri oblikovanju notranjosti stanovanjskih zgradb izrazito naklonjen velikim in odprtim stanovanjem, nekatera imajo od osrednjega prostora ločeno le kopalnico. Moderne jedilnice so tako največkrat del velikega dnevnega prostora. Čeprav je treba v tem primeru pohištvo in ostale dodatke nekako uskladiti med samo, pa takšni veliki prostori nudijo ogromno različnih možnosti. Jedilnice so oblikovno izjemno pestre, veliko je stekla in nerjavečega jekla, a tudi lesa. Oblikovalci še vedno vztrajajo pri kombinaciji različnih materialov, barve pa segajo od popolnoma nevtralnih do izrazito živahnih.

Moderne jedilniceSodobna jedilnica Erjavec

Kuhinje Erjavec d.o.o. | Moderne jedilnice, moderne kuhinje in jedilnice, pohištvo za jedilnico - povezave do naše spletne strani: