Pošlji povpraševanje

Kuhinja iz odprodaje eksponatov – prihranite pri nakupu!

Kuhinja je prostor, v katerem naše oko najprej opazi obširne delovne in odlagalne površine. Je središče doma, saj v njej ne pripravljamo več samo obrokov, temveč preživljamo dragocene trenutke z družino in prijatelji. Prav zato, ker v kuhinji preživimo ogromno časa, nam mora v vseh pogledih ustrezati. Načrtovanje je lahko dolgotrajno in naporno, zato je smiselno upoštevati osnovna pravila za izbiro in nakup kuhinje. Še preden se lotimo načrtovanja, je potrebna natančna izmera prostora, na podlagi katere lahko pravočasno preprečimo zaplete, ki bi sicer nastali ob montaži. Danes imamo možnost izbire kuhinje iz programa odprodaje eksponatov kuhinj, kar se mnogim zdi privlačna možnost, saj so eksponati veliko bolj ugodni. Z malo sreče bomo med njimi našli prav to kar smo iskali – kuhinjo v visokem sijaju ali s šankom, sicer pa nam preostane še možnost izdelave po meri, pri čemer so upoštevane vse naše želje in pričakovanja. Videz kuhinje je v veliki meri odvisen od tega, kakšne pulte, gospodinjske naprave in druge kuhinjske pripomočke bomo izbrali. Da bi bila celotna podoba nove kuhinje skrbno usklajena, si je potrebno vzeti dovolj časa za razmislek in pretehtati različne možnosti, ki jih imamo na voljo. Že napačna postavitev enega samega elementa hitro pokvari videz kuhinje in zmanjša njeno funkcionalnost, zato ni vseeno, kako bomo elemente in pohištvo postavili v prostor, ki ga imamo na voljo. Univerzalnega recepta pri iskanju najboljše kuhinje ni, kar pomeni, da je potrebno rešitev poiskati za vsak primer posebej.

Kuhinja

Več o tem

Razmišljate o kuhinji v visokem sijaju?

V odprodaji eksponatov velikokrat naletimo na čudovite kuhinje v visokem sijaju. Le-te so bile izjemno priljubljene pred 50. leti, vendar ostajajo priljubljene tudi v sodobnem času. Sijaj je namreč ena izmed glavnih značilnosti sodobno opremljenih kuhinj, njegova velika prednost pa je, da nikoli ne gre iz mode. Prav tako nam kuhinje v visokem sijaju prinašajo kar nekaj prednosti. Ker sijaj ustvarja igro svetlobe, je idealna izbira za majhne prostore, saj jih bomo tako optično povečali in prispevali k prijetnem vzdušju med kuhanjem in obedovanjem. Kuhinjske površine so svetlejše in se odlično obnesejo v kombinaciji s temnejšim pohištvom, saj prostor tudi optično posvetlijo. Še ena prednost, nad katerimi so uporabniki izjemno navdušeni, pa je enostavno čiščenje kuhinj s sijajem. Kljub temu, da se na površini hitro poznajo prstni odtisi, vendar je te mogoče hitro in povsem enostavno odstraniti že z uporabo navadne krpe za čiščenje površin. Čeprav ima svoje prednosti tudi mat finiš, ki je alternativa visokemu sijaju, se uporabniki še vedno raje odločajo za slednjega.

So vaše sanje kuhinja s šankom?

Danes je ogromno zanimanja za kuhinje s šankom, ki jih je prav tako mogoče najti med razstavnimi eksponati v odprodaji. Šank nam lahko služi kot delovni pult ali ločena servirna miza. Največkrat stoji prečno na osrednje kuhinjske elemente, ti pa so razporejeni kotno ali v obliki črke U. Takšne kuhinje imajo dvojno funkcijo, saj je šank uporaben kot podaljšek osnovnega elementa, izkoristimo pa ga lahko tudi za vgradnjo kuhalne plošče, umivalnega korita in gospodinjskih aparatov. Prav tako nam lahko služi kot manjša jedilna miza, kadar nam v prostoru primanjkuje prostora za postavitev mize. V podjetju Kuhinje Erjavec vam nudimo vse storitve od načrtovanja do montaže, zato bo vaša nova kuhinja unikatna, kot ste unikatni vi.

Odprodaja eksponatov kuhinj

Vas zanimajo ugodne kuhinje?