Poceni majhne kuhinje za mala stanovanja


Si želite majhne kuhinje, ker vam prostor enostavno ne dopušča večje? To sploh ni problem! Tudi male kuhinje imajo lahko vse kar potrebujete, sploh če pri tem dobro izkoristite prostor in že v začetnih stopnjah nakupa pri izbiri uporabite naše in svoje ideje. V sodelovanju z našimi strokovnjaki bomo našli funkcionalne in enostavne rešitve, s katerimi bodo tudi poceni majhne kuhinje prostor, v katerem si boste želeli preživeti kar čim več časa. Vaša kuhinja bo prostor zabave in sprostitve, saj bo prijetna in funkcionalna.

 

Majhna moderna kuhinja

 

V Kuhinje Erjavec po poceni majhne kuhinje


Elegantne, preproste, robustne, retro, z zaobljenimi robovi ali ravnih, ostrih oblik, vse te različne kuhinje so vam na voljo v podjetju Kuhinje Erjavec. Lahko izberete bele ali črne kuhinje, male kuhinje, pri katerih boste ustvarili velike priložnosti, s skritimi predali, dobro izrabo prostora ter z več funkcijskim pohištvom. Vam je všeč majhna kuhinja z otokom? Da bi lahko našli ustrezne rešitve, ki bodo optimalne in vam bodo prinesle številne prednosti, se oglasite v našem salonu ali nas pokličite preko telefona. Da bi se z našimi strokovnjaki lahko pogovarjali o konkretnih rešitvah, s seboj prinesite tloris prostora. Skupaj bomo izrisali 3D izris prostora z želenimi elementi, da si ga boste lažje predstavljali. To je odličen način za ustvarjanje dobrih rezultatov.

 

OGLEJE SI NAŠO PREOSTALO PONUDBO

 

 

Skupno iskanje rešitev za majhne kuhinje


Pri iskanju idej za najboljšo izrabo prostora bomo uporabili najsodobnejšo tehnologijo in najboljše aparate. Naše podjetje je družinsko podjetje, ki je sinonim za kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo, pri čemer vedno sledimo modnim smernicam in prisluhnemo potrebam naročnika. Pri izrisu poceni majhne kuhinje vam tako ponujamo celostno storitev, od načrtovanja, svetovanja, do izdelave in montaže vaše poceni majhne kuhinje z otokom ali brez. Ob izbiri kuhinje vam nudimo tudi belo tehniko različnih proizvajalcev, kuhinje pa vam tudi vgradimo, upoštevaje vaše ideje in želje.

 

Klasična majhna kuhinja Erjavec

 

PREVERITE NAŠE AKCIJE

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Majhne kuhinje, poceni majhne kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA