Kuhinja po naročilu - klasične in moderne kuhinje

Moderna kuhinja ErjavecNaše podjetje Pohištvo Erjavec je podjetje, ki vam nudi kakovostne kuhinje različnih modelov. Kar je najbolje, pa je to, da so naše kuhinje moderne, so kvalitetne in ustvarjene po željah kupcev. Naša kuhinja je kuhinja po naročilu, kajti menimo, da ima vsak kupec različne želje, ki jih pri nas z veseljem upoštevamo. Izdelava kuhinje je torej pri našem podjetju takšna, kot si jo zaželi kupec, saj v prvi vrsti skrbimo za zadovoljstvo naših strank. Naredimo vam tudi 3D izris prostora ter še veliko ostalih storitev, kot so strokovno svetovanje, montaža itd. Pridite v naše prostore in se odločite za pravo kuhinjo - to je naša kuhinja po naročilu.

3D IZRIS KUHINJE PO NAROČILU


Moderne kuhinje po vašem okusu

Nudimo vam različne modele kuhinj pa tudi celotno kuhinjsko pohištvo in dekor. Trenutno imamo posebne akcije, in sicer so naše moderne kuhinje dostopne po zelo ugodnih cenah, saj imamo razprodaje kuhinj do 70 % ceneje. Naša kuhinja po naročilu vam je torej na voljo po akcijskih cenah, kljub temu, da gre za nizke cene, pa je zagotovljena visoka kakovost naše klasične ali moderne kuhinje. Prav tako je kvalitetna tudi sama izdelava kuhinj, saj naši strokovnjaki poskrbijo, da je vse do najmanjših detajlov pravilno izdelano. Za naše kupce si vzamemo dovolj časa in naredimo tudi 3D izris kuhinje.


Kuhinja po naročilu - 3D izris in izdelava kuhinje

Naj omenimo, da se naši svetovalci udeležujejo različnih seminarjev v tujini na temo pravilnega načrtovanja, ergonomičnosti dizajna in modnih trendov. Hkrati se šolajo za sam postopek svetovanja in pravilnega pristopa k stranki. Zato lahko trdimo, da je naše svetovanje kakovostno, prav tako pa tudi izdelava kuhinje. Naši svetovalci vam opravijo tudi 3D izris, ki je brezplačen, hkrati pa vam svetujejo glede postavitve elementov v prostoru. Izdelava kuhinje je prav tako kakovostna, saj so naši monterji izkušeni in vam bodo kuhinjo sestavili natančno, kvalitetno in hitro. Predvsem je pomembno, da bo vaša kuhinja lahko kuhinja po naročilu. Na voljo so vam tako klasične rustikalne kot sodobne kuhinje. Vabimo vas torej v naše prostore, kjer si lahko izberete svojo sanjsko kuhinjo.


Pohištvo Erjavec | Kuhinja po naročilu, 3D izris, kuhinjsko pohištvo, moderne kuhinje - povezave do naše spletne strani:

  • 3D izris