Pošlji povpraševanje

Kuhinja po naročilu - klasične in moderne kuhinje

sodobna kuhinja

Dandanes poznamo veliko različnih vrst kuhinj, ki se razlikujejo po stilu, materialu in njenih elementih. Slogi kuhinj se skozi leta spreminjajo, vendar pa njena funkcionalnost vseskozi ostaja enaka. Kakovostna narejena kuhinja tako nikoli ne bo šla iz mode, ne glede na njen slog oz. vrsto.

Med najbolj priljubljenimi ostajajo modererne ter klasične kuhinje

Moderne kuhinje so odraz sodobnega časa in napredka v razvoju na vseh področjih in pomenijo korak v sedanjost. So praktične, elegantne in ne zahtevajo veliko pozornosti. Njihove linije so enostavne, ravne in brez nepotrebnih dodatkov. Barve so v zemlejskih tonih.  Moderen videz kuhinje se zelo lepo poda tudi s kuhinjskim otokom, v kolikor vam seveda prostor to tudi dopušča. Zadnja leta jih najpogosteje vidimo v kamniti izvedbi. Za piko na i so določeni elementi velikokrat opremljene s sodobno osvetlitvijo, ki lepo poudarijo celoten izgled kuhinje.

moderna kuhinja Erjavec

Najbolj priljubljene so še zmeraj Klasične kuhinje, saj se podajo skoraj v vsako stanovanjeNamenjene so predvsem tistim, ki  niso podvrženi eksperimentiranju. So tradicionalne in dajejo občutek domačosti. .Najpogosteje jo vidimo v kombinaciji lesa češnje, hrasta, bukve ali oreha. 

klasična kuhinja Erjavec

Moderne kuhinje po vašem okusu

Podjetje Erjavec Nudi različne modele kuhinj po meri.  Naredijo tudi 3D izris kuhinje, kateremu sledi izdelava in sama montaža kuhinje.

Naj omenimo, da se svetovalci udeležujejo različnih seminarjev v tujini na temo pravilnega načrtovanja, ergonomičnosti dizajna in modnih trendov. Hkrati se šolajo za sam postopek svetovanja in pravilnega pristopa k stranki, zato lahko trdimo, da je naše svetovanje kakovostno, prav tako pa tudi izdelava kuhinje. Svetovalci vam opravijo 3D izris, ki je brezplačen, hkrati pa vam svetujejo glede postavitve elementov v prostoru. Izdelava kuhinje je prav tako kakovostna, saj so naši monterji izkušeni in vam bodo kuhinjo sestavili natančno, kvalitetno in hitro.  Na voljo so vam tako klasične rustikalne kot sodobne kuhinje.

Vabimo vas torej v salonske prostore na Koreninovi 13 v Ljubljani,  kjer si lahko izberete svojo sanjsko kuhinjo.

kuhinje po meri