Barve v kuhinji  in kuhinjski elementi naj bodo izbrani skrbno

 

Barve v kuhinji so izjemno pomembne pri načrtovanju tega prostora. Ko kupujemo kuhinjske elemente moramo nujno razmišljati o celostnem dizajnu, ki bo primeren za specifičen prostor, s katerim razpolagamo. Ni pomembno le, ali imamo velik prostor ali načrtujemo mini kuhinjo, razporeditev pohištva ter barvna paleta morajo biti izbrani zelo premišljeno. Barve za v kuhinjo izberite skupaj z našimi izvrstnimi arhitekti, ki vam bodo pomagali pri načrtovanju.


Možnosti za barve v kuhinji


Pomembne so tako barve sten kot barve opreme oziroma kuhinjskih elementov. Verjetno ni treba poudarjati, da morajo biti usklajene med seboj in tudi z ostalimi prostori. Poleg barv v kuhinji so zelo pomembne tudi barve v jedilnici, ki je običajno povezovalni element med kuhinjo in dnevno sobo. Le usklajeno načrtovanje prinese dobre rezultate. Sodobne barve za v kuhinjo so pogosto v »čiste«. Priljubljeni so odtenki vanilije in kremne barve. Bela barva in podobne so bolj varna izbira, ki pa lahko hitro izpadejo sterilno, zato jih kombiniramo z lesom in drugimi elementi (LED osvetlitev, rastline ...). Bolj pogumni pa posežejo tudi po bolj živahnih barvah v kuhinji. Moderne so sicer kuhinje visokega sijaja, ki pa zahtevajo dobro vzdrževanje.

 

VEČ O IZDELAVI KUHINJE

 

Razpoloženje v kuhinji


Barve v kuhinji zelo vplivajo tudi na razpoloženje. Intenzivnejši odtenki dajejo prostoru drugačno atmosfero kot belina. Oranžna in rdeča odražata močna čustva, pa tudi apetit. Nekoliko manj intenzivna je rumena barva, a vseeno moramo paziti, da ni preveč agresivna. Zelena pa deluje pomirjajoče, pomaga pri notranjem miru in nas navdihuje za zdravo življenje. Pri površinski obdelavi prevladuje za kuhinje visoki sijaj, steklo, kovina in eksotični les.

 

kuhinje po elementihkuhinje visoki sijaj


Unikatni kuhinjski elementi

 

Kuhinje Erjavec ponujamo unikatne kuhinjske elemente in samo pohištvo visoke kvalitete. Za dobro načrtovanje poskrbi 3D izris, s katerim si lahko realno predstavljamo, kako bo prostor videti. Tako lažje spreminjamo barve za v kuhinjo, različne oblike in materiale, ter se odločimo za najlepšo kuhinjo. Lahko si privoščite tudi kuhinjo na obroke, 3D izris pa je pri naročilu naših kuhinj brezplačen. Za izvrstne kuhinje na obroke  smo pravi naslov in z nami boste zagotovo našli prave barve. V kuhinji vam bo tako še dolgo lepo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
barve v kuhinji, kuhinjski elementi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA