Kotne kuhinje in ostale lepe nove kuhinje vam izdelamo po meri oziroma naročilu

Kotne kuhinje sodijo med najbolj funkcionalne in udobne, saj imajo veliko delovne površine, elementi pa so razporejeni smiselno, tako da je delo v njej enostavno in varno. Kotne kuhinje, pa tudi ostale lepe kuhinje, ki jih izdelujemo po meri, so individualno zasnovane po vaših željah in zahtevah ter po merah vašega prostora. Načrtovanje kuhinje je lahko dolgotrajno in mučno delo, zato je najbolje, da ga zaupate strokovnjakom, ki imajo s projektiranjem kuhinj veliko izkušenj. V našem podjetju so zaposleni arhitekti z dolgoletnimi izkušnjami na področju projektiranje in notranjega dizajna, ki vam bodo znali ustrezno svetovati pri načrtovanju. Ideje za kuhinje črpamo od vsepovsod, izdelujemo pa jih v sodelovanju z vami in iz najboljših materialov na trgu. Nove kuhinje (kotne kuhinje, mansardne, svetle ali temne itd.) si lahko ogledate na naši spletni strani in morda se vam ob gledanju utrne tudi kakšna ideja za vašo novo kuhinjo. Prodaja kuhinj pri nas obsega celotno storitev, od načrtovanja pa vse do izdelave in montaže.

prodaja kuhinj

Prodaja kuhinj po vaši meri

Nakup in načrtovanje kuhinje marsikomu predstavlja nočno moro, saj je lahko načrtovanje zelo zahtevno, še posebno, če je vaš okus zahteven. Velikokrat se zgodi, da med ponujenimi kuhinjami ne najdemo takšne, ki bi popolnoma ustrezala našemu okusu, včasih pa tudi nismo pripravljeni za noben kompromis. Prav zaradi tega je morda najboljša rešitev izdelava po naročilu oziroma po meri. Ideje za kuhinje so številne, če pa imate svojo vizijo, potem potrebujete nekoga, ki jo bo realiziral. In tukaj nastopimo mi. V sodelovanju z vami bomo ustvarili takšno kuhinjo, ki bo popolnoma ustrezala vašemu okusu, vašim željam in potrebam in ki se bo optimalno prilegala vašemu prostoru. Kakšno pa vi iščete? Kotne kuhinje, mansardne in ostale - prodaja kuhinj po vaši meri.

Sodobne kuhinje niso le lepe - kuhinje so funkcionalne

Sodobne kuhinje že dolgo niso zgolj prostor za kuhanje. Postajajo odprt prostor za druženje z družino in prijatelji, nemalokrat so povezane z dnevnim prostorom. Zato je pomembno, da sta ta dva prostora smiselno urejena in opremljena. Kuhinje, bodisi kotne bodisi z otokom, so ergonomsko oblikovane in udobne za delo, opremljene so z tehnološko naprednimi in dovršenimi sistemi za odpiranje in zapiranje. Tudi oprema je vse bolj napredna, od pametnih hladilnikov do visokozmogljivih štedilnikov, ki imajo tudi možnost samo čiščenja. V podjetju Kuhinje Erjavec sledimo vsem trendom na področju izdelave kuhinj, zato so naše kuhinje moderne, sodobne in estetsko dovršene, predvsem pa praktične.

ideje za nove kuhinje

Inovativne kotne rešitve za vašo novo kuhinjo

Med priljubljene oblike spadajo zagotovo kotne postavitve kuhinj. V našem podjetju vam ponujamo zanimive in inovativne kotne rešitve, na primer kotne izvlečne omare. Največji problem pri načrtovanju predstavljajo neizkoriščeni prostori, vendar pa jih lahko z našimi inovativnimi rešitvami popolnoma zapolnimo. Pri projektiranju zato veliko pozornosti namenimo optimalni razporeditvi pohištva. Za kotne kuhinje vam tako ponujamo zanimive rešitve, ki bodo prihranile prostor in poskrbele, da boste imeli vse, kar potrebujete, vedno pri roki.

VEČ O KOTNIH KUHINJAH

Sanjska kuhinja je lahko vaša v samo nekaj korakih

Vsak pristop k načrtovanju in izdelavi kuhinje je pri nas individualen. Nudimo vam celovito rešitev za izdelavo vaše mansardne ali katerekoli druge kuhinje, kar pomeni, da bomo z vami na celotni poti - od načrtovanja pa vse do montaže. Pri svojem delu uporabljamo samo najboljše materiale in orodje, najsodobnejšo tehnologijo, vgrajujemo tudi najboljše aparate. Vaša sanjska kuhinja je na dosegu roke. Ideje si lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa nam predstavite tudi svoje lastne zamisli. Prodaja kuhinj in izdelava ter prodaja ostalega pohištva je nekaj, na kar se zares spoznamo, zato smo prepričani, da boste pri nas dobili tisto, kar iščete in potrebujete.