Pošlji povpraševanje

Odprodajo eksponatov kuhinj po akcijskih cenah morate preveriti

Odprodaja eksponatov kuhinj je dobra priložnost za nakup po ugodni akcijski ceni. V razstavno prodajnem salonu moramo imeti razstavljenih nekaj eksponatov, da si jih lahko kupci ogledajo in dobijo realno predstavo o kvaliteti. Prav tako lahko kupci preizkusijo pohištvo, da se prepričajo o mehkem zapiranju vrat, prostornosti velikih predalov in drugih funkcionalnih lastnostih. Akcija kuhinj je vedno aktualna, saj imamo redno odprodajo eksponatov, ki so bili razstavljeni v našem salonu, v raznih trgovinah ali na sejmih. V primeru, da kupec izbere odprodajni eksponat, ga tudi dostavimo in zmontiramo. Velika prednost odprodajnih eksponatov je, da so na voljo takoj, kar pomeni, da ni potrebno čakati na kuhinjo kot je to potrebno pri izdelavi po meri. Slabost odprodajnih eksponatov pa je omejena količina. Če se odločite za nakup kuhinje, ki je bila razstavni eksponat, je potrebno zadevo izpeljati čim hitreje, da vas ne prehiti kakšen drug kupec.

Nakup kuhinje, ki je odprodajni eksponat je cenovno ugodna odločitev

Naše pohištvo ima moderno obliko in je izdelano iz kakovostnih materialov. Napredne tehnološke rešitve povečujejo udobje pri uporabi, izdelava po meri pa zagotavlja maksimalno izkoriščen prostor. V primeru, da je prostor, ki je namenjen kuhinji standardnih velikosti in oblik, pridejo v poštev elementi v standardnih merah, pa tudi odprodajni eksponati po akcijskih cenah, ki lahko zelo znižajo strošek celotne investicije. Če pa je prostor zelo majhen ali pa je nepravilnih oblik, je najprimernejša izbira kuhinja narejena po meri. Tako je maksimalno izkoriščen ves prostor, ki je na razpolago pa tudi iz estetskega vidika je pohištvo, ki je narejeno po meri, najlepše. V našem prodajnem programu imamo zelo veliko modelov kuhinj, zato smo prepričani, da lahko ustrežemo velikemu krogu kupcev. Če poleg estetskega videza in kvalitetne izdelave prištejemo še ugodno akcijsko ceno, je izbira našega pohištva najboljša odločitev. V razstavno prodajnem salonu si lahko ogledate naše pohištvo, prijazni prodajalci pa vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Mogoče vam postrežejo še s kakšno idejo, ki jo boste lahko izkoristili, da bo vaš dom še lepši in prijetnejši.

akcija kuhinjideje za kuhinje

Pri ogledu odprodajnih eksponatov kuhinj dobite mogoče idejo za zamenjavo pohištva

Kuhinja je v današnjem času osrednji prostor v stanovanju, kjer se z družino in prijatelji preživi največ časa. Zato je njeno načrtovanje zelo pomembno, ideje za kuhinje pa lahko kupcu pomagamo realizirati z računalniškim 3d izrisom. Na ta način lahko poljubno spreminjamo postavitve, barve in obliko toliko časa, da najdemo kombinacijo, ki kupcu najbolj ustreza. V akcijskih ponudbah lahko dobite pohištvo po zelo ugodnih cenah, zato se izplača dobro preveriti ponudbo. Barva pohištva, ki ga kupec izbere je odvisna od tipa prostora in od osebnih želja kupca. Običajno se v manjše prostore vgrajuje svetlo pohištvo, saj optično poveča prostor in mu da občutek zračnosti. Zelo pogosta izbira naših kupcev je belo pohištvo v visokem sijaju, ki ima zelo lep izgled in je preprosto za čiščenje. Zmotno je mišljenje, da se na belem pohištvu visoki sijaj zelo poznajo prstni odtisi. Za čiščenje se uporablja samo mokra krpa. Temno pohištvo je primerno za večje prostore, ki imajo dovolj svetlobe. Ustvarijo eleganten tradicionalni videz, ki je vedno aktualen.

VEČ O 3D IZRISU KUHINJE

Na naši spletni strani najdete galerijo odprodajnih eksponatov kuhinj

Na naši spletni strani je obsežna galerija kuhinj v različnih barvah, postavitvah in oblikah. Prav tako najdete na spletni strani zavihek odprodaja, kjer najdete razstavne eksponate po ugodnih akcijskih cenah. Ponudbo odprodajnih eksponatov kuhinj redno osvežujemo. Če razmišljate o prenovi ali pa samo o menjavi pohištva, se izplača spremljati odprodajno ponudbo, saj lahko dobite naše pohištvo po zelo ugodnih akcijskih cenah. Pohištvo izdelujemo že skoraj pol stoletja, tako da imamo zelo veliko izkušenj in tudi zadovoljnih strank. Opremljamo privatne in poslovne objekte, povsod po Sloveniji. Poleg kuhinjskega pohištva, nudimo tudi pohištvo za jedilnice, dnevne sobe, spalnice, kopalnice pa tudi notranja vrata. Z našim pohištvom lahko opremimo celotno stanovanje in ustvarimo čudovito estetsko dovršeno celostno podobo.