Pošlji povpraševanje

Kuhinje za vsak okus

moderna kuhinja Erjavec

Kuhinja je pomemben prostor vsakega doma, kjer preživimo velik del našega časa, zato je pomembno, da je izbira pri nakupu nove kuhinje dobro premišljena.  Ker je na trgu konkurenca velika je pomembno, da se odločite za tisto, ki vam ponuja najboljšo kakovost kuhinje v sorazmerju z ceno.

Izdelava kuhinj po željah in zahtevah  naročnika

Velikokrat se nam zgodi, da je naša sanjska kuhinja, katero smo videli na fotografiji prevelika, premajhna, pretemna, preširoka,... za v naš prostor. V Pohištvu Erjavec zato uresničujemo želje naših strank z izdelavo kuhinj po meri, kjer vašo sanjsko kuhinjo prilagodimo meram vašega doma.  Pri tem vam nudimo celostno storitev - od svetovanja in načrtovanja do izdelave in montaže kuhinje.

kuhinje po meri

Pohvalimo se lahko z bogatimi izkušnjami, ki vam bodo v veliko pomoč pri načrtovanju. Pri izdelavi pohištva po naročilu uporabljamo sodobne tehnološke postopke, ker pa uporabljamo vrhunske materiale, je izdelava kuhinj po meri tudi visokokakovostna.

V primeru, da je kuhinja močno potrebna prenove, vi pa še ne veste točno kakšno si želite, vam podjetje Erjavec na njihovi spletni strani ponuja ogromno število kuhinj. Verjamem, da boste tudi vi našli pravšnjo zase. V Pohištvu Erjavec pa ne poteka samo izdelava kuhinj po meri, ampak po naročilu izdelujemo tudi moderno in kakovostno pohištvo za vašo dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, predsobo, kopalnico in pisarno.

sodobna kuhinja Erjavec

pohištvo dnevna soba

3d izris kuhinje - računalniški program, ki prikaže virtualno sliko prostora

Izdelujemo tako moderne kot klasične kuhinje, vsakič pa poskrbimo, da se izdelava kuhinj po meri ujema z vašimi idejami. Po vaših željah zato izdelamo visokokakovostni 3D izris kuhinje. Računalniški program bistveno poenostavi načrtovanje ugodne kuhinje in omogoči realno sliko o prostoru.


3D izris kuhinje je računalniški program, ki v svetu arhitekturnega projektiranja predstavlja dragoceno orodje. Z njim namreč poenostavimo načrtovanje ugodne kuhinje, saj nudi preprost način preizkušanja različnih kombinacij oblik, barv, opreme in kuhinjskih elementov. Je torej odlična rešitev za vse, ki želite kar najbolje izkoristiti  prostor ter čim bolj prilagoditi kuhinjske elemente, opremo in delovne procese svojim potrebam.Tako boste lahko načrtovali vašo kuhinjo do potankosti in poskrbeli za še tako majhno podrobnost, predvsem pa ustvarili kuhinjo vaših želja.
Ko je 3D izris kuhinje po meri potrjen, program pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Nato gre kuhinja v proizvodnjo, izdelavo in montažo. Izdelava kuhinj po meri še nikoli ni bila tako enostavna!