Izdelava kuhinj po meri želja in zahtev naročnika

V Pohištvu Erjavec izdelava kuhinj po meri poteka v okviru vaših želja in zahtev, saj želimo, da dobite točno takšno kuhinjo, kot si jo želite. Pri tem vam nudimo celostno storitev - od svetovanja in načrtovanja do izdelave in montaže kuhinje. Pohvalimo se lahko z bogatimi izkušnjami, ki vam bodo v veliko pomoč pri načrtovanju. Pri izdelavi pohištva po naročilu uporabljamo sodobne tehnološke postopke, ker pa uporabljamo tudi vrhunske materiale, je izdelava kuhinj po meri tudi visokokakovostna. Prav tako vas bodo navdušile ugodne cene kuhinje. Cenik naših izdelkov priča o odličnem razmerju med ceno in kakovostjo.
VPohištvu Erjavec pa ne poteka samo izdelava kuhinj po meri, ampak po naročilu izdelujemo tudi ugodno, moderno in kakovostno pohištvo za vašo dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, predsobo, kopalnico in pisarno.

NAŠA PONUDBA UGODNIH KUHINJ

3d izris kuhinje - računalniški program, ki prikaže virtualno sliko prostora

Izdelava kuhinj po meri ErjavecIzdelujemo tako moderne kot klasične ugodne kuhinje, vsakič pa poskrbimo, da se izdelava kuhinj po meri ujema z vašimi idejami. Po vaših željah zato izdelamo visokokakovostni 3d izris kuhinje. Računalniški program bistveno poenostavi načrtovanje ugodne kuhinje in omogoči realno sliko o prostoru.
3d izris kuhinje je računalniški program, ki v svetu arhitekturnega projektiranja predstavlja dragoceno orodje. Z njim namreč poenostavimo načrtovanje ugodne kuhinje, saj nudi preprost način preizkušanja različnih kombinacij oblik, barv, opreme in kuhinjskih elementov. Tako boste lahko določili ustrezne barve za v kuhinjo, tako za posamezne dele kuhinje, na primer za fronte, kot tudi za stene. Tako boste lahko načrtovali vašo kuhinjo do potankosti in poskrbeli za še tako majhno podrobnost, predvsem pa ustvarili kuhinjo vaših želja.
Ko je 3d izris kuhinje po meri potrjen, program pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Nato gre kuhinja v proizvodnjo, izdelavo in montažo. Izdelava kuhinj po meri še nikoli ni bila tako enostavna!

Izdelava kuhinj po meri - odlična rešitev za vse, ki želite kar najbolje izkoristiti dani prostor ter čim bolj prilagoditi kuhinjske elemente, opremo in delovne procese svojim potrebam. Obiščite našo spletno stran in preverite, kako ugodne kuhinje vam ponujamo. Ne pozabite na 3d izris kuhinje - program vam bo olajšal še tako težko odločitev.

Pohištvo Erjavec d.o.o. | Ugodna cena kuhinje po naročilu - povezave do naše spletne strani:

  • Izris kuhinje program