Pošlji povpraševanje

Načrtovanje kuhinje - kuhinja po meri za kar največje zadovoljstvo

Načrtovanje kuhinjeVsaka družina in vsak posameznik ima svoje predstave o tem, kakšna je popolna kuhinja. Zato je načrtovanje kuhinje za konkreten prostor in vsako posamezno stranko izjemno pomembno. Vsaka kuhinja po meri je namreč izdelana natanko tako, kot je najbolj ustrezno za prostor in glede na želje stranke. Načrtovanje kuhinje se začne že doma, in sicer z razmišljanjem in pogovorom o tem, kakšno kuhinjo bi pravzaprav radi, kako naj bo razporejena bela tehnika, kje naj bo vodovodna in električna napeljava itd. Navadno so v zvezi s postavitvijo elementov bolj odločni tisti, ki kuhinjo prenavljajo, saj vedo, kje so bile napake prve kuhinje in kaj jim je bilo pri njej všeč. Potem se načrtovanje nadaljuje v našem podjetju, kjer projektiranje kuhinje poteka pod budnim očesom naših projektantov.

Kuhinja po meri - projektiranje in 3D izris prostora

Le malokrat imamo takšno srečo, da bi se naše načrtovanje kuhinje popolnoma ujemalo s kuhinjo, ki ni izdelana po meri. Zato je načrtovanje oziroma projektiranje kuhinje pomemben del opremljanja prostora. Naši strokovno usposobljeni projektanti vam bodo na podlagi meritev prostora izdelali 3D izris prostora, zato si boste zlahka predstavljali, kakšna bo vaša kuhinja po meri, kje bodo posamezni elementi, bela tehnika itd. Poleg načrtovanja kuhinje vam bomo pomagali tudi z nasveti, kako čim bolje izkoristiti prostor, ki vam je na voljo.

Načrtovanje kuhinje in bela tehnika

Vsako projektiranje kuhinje vključuje tudi razmislek o tem, kje bo bela tehnika. Načrtovanje kuhinje po meri pomeni, da bomo skupaj z vami poiskali najboljše rešitve za vašo kuhinjo, naredili načrte za vodovodno električno in ostalo potrebno napeljavo ter ob tem upoštevali specifiko vašega prostora. Izdelali bomo 3D izris, lahko tudi v več različicah, vi pa boste zbrali tistega, ki vam najbolj ustreza. Oglejte si primere kuhinj na naši spletni strani in prepustite projektiranje kuhinje strokovnjakom - naši notranji oblikovalci in arhitekti bodo poskrbeli, da boste svojo kuhinjo z veseljem uporabljali.

Kuhinje Erjavec | Načrtovanje kuhinje, projektiranje kuhinje po meri, bela tehnika - povezave do naše spletne strani: