Pošlji povpraševanje

Mini kuhinje | prav tako lepe in funkcionalne


Mini kuhinje zahtevajo vrhunske tehnloške in arhitekturne rešitve, a so lahko prav tako lepe in funkcionalne. Odlične ideje in izvedbo za majhne prostore ponujamo Kuhinje Erjavec, kjer dobite svojo sanjsko majhno kuhinjo z otokom. Ne čakajte na razprodaje kuhinj, ampak si zagotovite svojo po nadvse ugodni ceni. Naša oprema kuhinje in dnevne sobe je najvišje kvalitete, uredimo seveda tudi pomemben povezovali element za jedilnico. Mini kuhinje so primerne za manjša stanovanja, pa tudi v podjetijih ali na vikendih.


Arhitekturne rešitve za mini kuhinje


mini kuhinjaZa veliko razliko pri dojemanju prostora poskrbijo že barve v kuhinji. S pravo izbiro je lahko prostor videti večji, ključna pa je seveda postavitev pohištva za maksimalno izrabo prostora. Za to poskrbijo naši izkušeni arhitekti, ki bodo s svojimi bogatimi izkušnjami dizajnirali odlično mini kuhinjo. Praktično ni prostora, kamor ne bi mogli umestiti majhne kuhinje z otokom, potrebno je le vrhunsko projektiranje kuhinje. Vi prinesete tloris prostorov, mi pa vam izrišemo 3D načrt, da si boste lahko točno predstavljali izgled vaše mini kuhinje. S 3D izrisom prostor dobi relno podobno in tako lahko enostavno naredimo izboljšave ter preizkušamo različne barve, oblike in materiale.

VEČ O OPREMI KUHINJE TUKAJ!


Majhna kuhinja z otokom in ustrezno belo tehniko


mini kuhinjaPri nas dobite sodobne majhne kuhinje z otokom, ki so funkcionalne in zasnovane točno po merah vašega doma. Ponujamo tudi belo tehniko različnih proizvajalcev. Izbrane aparate vam vgradimo v pohištvo, tako da boste preskrbljeni z najnovejšo tehnologijo. Odlikuje nas tudi konkurenčna cena. Ne iščite razprodaj kuhinj pri različnih proizvajalcih, ampak raje naročite svojo unikatno kuhinjo po ugodni ceni. Majhna kuhinja z otokom in aparati je dosegljiva vsem. Če si torej tudi vi želite lepo in funkcionalno mini kuhinjo, prepustite projektiranje kuhinje nam. Dobili boste kakovostno pohištvo z dolgo življenjsko dobo in čudovit prostor, kjer se boste radi zadrževali. Zaupajte nam izdelavo opreme kuhinje in dnevne sobe, ter tudi jedilnice. Najlepše kuhinje so doma pri nas.