Pohištvo Erjavec - neverjetne ponudbe kuhinj

Iščete novo kuhinjo, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe in pričakovanja? Je to morda elegantna in uporabna mini kuhinja? Obiščite spletno stran podjetja Pohištvo Erjavec, kjer boste našli ponudbe, ki se jim ne boste mogli upreti.

Kuhinja po naročilu - idealna rešitev za vsak prostor

Kuhinja že od nekdaj velja za glavni prostor v hiši, saj je navadno povezana z dnevnim prostorom, kjer sprejemamo goste in kjer se ljudje med seboj družimo. Prav zaradi te vloge je zelo pomembno, da je kuhinja prijetna, svetla in udobna. Kuhinje so lahko klasične ali moderne. Za klasične je značilno, da imajo mehke oblike in izražajo toplino urejenega doma. Moderne pa so lahko nekoliko drznejših oblik in barv. Včasih so sodobne kuhinje sestavljene iz zelo čistih, ravnih linij, včasih pa so skupek zahtevnejših dekoracij in elementov. Preverite cenik kuhinj na naši spletni strani in si hkrati oglejte vse modele kuhinj. Pri nas vam je na voljo tudi kuhinja po naročilu, kar pomeni, da se kuhinja popolnoma prilega vašemu okusu in potrebam. To je idealna rešitev za vse, ki imajo težave s prostorom in bi radi prosto določali mere posameznih elementov ter njihov položaj v prostoru. Del posebne ponudbe je tudi mini kuhinja, ki je najboljša rešitev za vse, ki imajo na voljo majhen in omejen prostor, ampak bi radi vseeno imeli funkcionalno kuhinjo z vsem, kar potrebujejo za pripravljanje hrane. Naj vam prenova kuhinje s pomočjo našega podjetja pomaga do neizmernega zadovoljstva.

Moderna kuhinja

Moderna kuhinja po naročilu

Mini kuhinja, sodobne kuhinje in klasične kuhinje - različni modeli

Kuhinje Erjavec so izdelane z izredno kvalitetnimi materiali in zagotavljajo optimalno funkcionalnost. Njihova skrbno premišljena struktura in postavitev elementov zagotavlja prostornost, svetlost in zračnost. Predvsem za modele modernih kuhenj velja, da so ergonomskih oblik, kar omogoča lažjo uporabo predalov, omar in ostalih elementov. Preverite našo ponudbo in si oglejte modele, ki so na voljo; kuhinje po naročilu lahko sestavite po vašem okusu in potrebi. Ponavadi je postavitev elementov takšna, da ima kuhinja en prostor za shranjevanje ter drug prostor - delovni otok, ki je namenjen pripravljanju hrane.

Barvne kombinacije za vsak okus

Tako moderne kot klasične kuhinje so na voljo v različnih barvah in barvnih kombinacijah. S klikom na našo spletno stran lahko pregledate barvno paleto različnih elementov. Kuhinje Erjavec so izdelane tako, da lahko stranke čimbolje izkoristijo prostor, ki ga imajo na voljo. Prav zaradi tega so sestavljene iz številnih predalov in omaric ter imajo večkrat vgrajene aparate, kar ustvari občutek reda in čistoče. Materiali, iz katerih so sestavljene, so preprosti za vzdrževanje in so zelo trpežni.