Pošlji povpraševanje

Jedilni kot poskrbi za maksimalno izkoriščenost prostora v kuhinji

Jedilni kotJedilni kot nudi popolno izkoriščenost kuhinje. Primeren je tako za večje kot za manjše kuhinje, najbolj pa pride do izraza ravno v majhnih kuhinjah, kjer je prostora že tako premalo, zato je treba smiselno in pametno izkoristiti vsak kvadratni centimeter prostora. Kuhinja z vgrajenim jedilnim kotom postane mesto druženja in pogovorov ter tako v hiši predstavlja osrednji prostor. Rojstni dnevi, praznovanja ali pa samo klasična nedeljska kosila - vsi ti dogodki so nepozabni, po zaslugi jedilnega kota, ki ga poleg kuhinjske mize sestavlja tudi poljubno število stolov in klopi, pa bo vedno dovolj prostora za vse obiskovalce.

V podjetju Pohištvo Erjavec smo specializirani za izdelavo kuhinj po meri. Poleg kuhinjskih elementov vam po meri izdelamo tudi kuhinjske mize, jedilne kote in stole. Jedilni kot po meri bo popolnoma prilagojen vašim željam in potrebam. Odločite se lahko za klasičen ali moderen videz, za levo ali desno postavitev, za želeni videz pa vam je na voljo pestra izbira tkanin in barvnih odtenkov lesa. V pomoč vam bodo tudi različne jedilne mize in stoli.

Izbiri jedilnega kota in kuhinjske mize naj bo premišljena

Vsak jedilni kot, ki ga vidimo v pohištvenem salonu, še zdaleč ne bo ustrezal vašim zahtevam in merilom. Zato je pred nakupom smiselno premisliti, kaj dejansko potrebujemo in kateri jedilni kot bo pravi za vas. Najpomembnejša stvar, ki jo enostavno moramo upoštevati, so dimenzije jedilnega kota. Preračunajte in izmerite vse dimenzije ter poskrbite, da boste kupili pravega. Ko boste izbirali velikost in obliko kuhinjske mize, izberite takšno, da bo ustrezala funkcionalnosti jedilnega kota.
Kuhinjske mizeNaslednji kriterij je zagotovo cena, ki gre pogosto z roko v roki s kakovostjo. Poceni jedilni koti so izdelani iz slabših materialov, marsikateri pa se niti ne bo ujemal z vašo kuhinjo. Moderni in kakovostni jedilni koti sicer res stanejo malce več, a verjemite, da so vredni vsakega centa, saj so izdelani iz kakovostnih materialov, moderne linije pa omogočajo, da se lepo skladajo z vsemi ostalimi kuhinjskimi elementi.

Pri izbiri jedilnega kota je dobro upoštevati tudi barvo, obliko, material in dizajn naše kuhinje in preostalega dela vašega doma. Tukaj se lahko odločimo za dvoje: da se jedilne mize in stoli lepo zlijejo s kuhinjo ali pa da bo jedilni kot v kuhinji popolnoma izstopal. Izbira je vaša - mi pa vam jo bomo uresničili.

Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate našo ponudbo. Vabljeni!

Pohištvo Erjavec | Jedilni kot, kuhinjske mize, jedilne mize in stoli - povezave do naše spletne strani: