Kvalitetna izdelava blok kuhinj v podjetju Kuhinje Erjavec

V podjetju Kuhinje Erjavec vam ponujamo pestro izbiro najrazličnejših kuhinj. Izberite blok kuhinjo v barvi, ki vam najbolj ustreza in ustvarite kuhinjo kot iz sanj. Materiali, iz katerih so blok kuhinje izdelane so kvalitetni in trpežni ter kuhinjam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Izdelava blok kuhinj je natančna in zadovolji tudi najzahtevnejše okuse.

 

IŠČETE OPREMO ZA KUHINJO?

 

Izberite blok kuhinjo v različnih materialih in barvah

 

Poleg blok kuhinj se lahko odločite tudi za linijsko kuhinjo, kotno kuhinjo, kuhinjo v L, kuhinjo z otokom ali kuhinjo s šankom. Izbirate lahko materiale, iz katerih bo kuhinja narejena, in si tako zagotovite kuhinjo izdelano po lastnih željah. Seveda lahko izbirate tudi med barvami različnih materialov, ki jih bomo pri izdelavi uporabili. Dan danes so zelo popularne moderne bele kuhinje visokega sijaja, lahko pa se odločite tudi za nakup lesene ali mat blok kuhinje.

 

blok kuhinjeprojektiranje kuhinje

 

Ponujamo vam tudi projektiranje blok kuhinj

 

Obiščite nas v našem salonu, kjer vam ponujamo tudi projektiranje blok kuhinje, saj se zavedamo, da je projektiranje zahtevno opravilo, ki pa mora biti za kvalitetno izdelavo kuhinje natančno opravljeno. Ob obisku se bomo z vami pogovorili o vaših željah in vam pokazali modele blok kuhinj. V primeru želje po kuhinji po meri vam bomo pred izdelavo izrisali tudi 3D model, da si boste lahko predstavljali, kako bo vaša kuhinja izgledala v živo, hkrati pa vam bomo s tem omogočili, da boste pred izdelavo blok  ali kotne kuhinje spremenili stvari, ki vam na 3D modelu ne bodo ustrezale. Izbiro kuhinj pa si lahko gledate tudi na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi cenik. Kljub temu, da so naše cene na prvi pogled nekoliko visoke, se je potrebno zavedati, da pri naročilu kuhinje ne igra pomembne vloge le cena pač pa tudi kvaliteta. Razmerje med ceno in kvaliteto ugodnih kuhinj pri nas pa je odlično! Ne spreglejte tudi kuhinj v akciji!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
blok kuhinje, kotne kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA