Kvalitetna izdelava blok kuhinj v podjetju Kuhinje Erjavec

V podjetju Pohištvo Erjavec d.o.o. vam ponujamo pestro izbiro najrazličnejših modelov kuhinj, med katerimi velja izpostaviti blok kuhinje. Slednje predstavljajo idealno rešitev predvsem za garsonjere, vikende ali počitniške hišice, saj so zaradi svoje praktičnosti kot nalašč za opremljanje manjših prostorov. Blok kuhinjo običajno sestavlja nekaj stoječih in nekaj stenskih elementov, kamor lahko shranjujete posode in živila, ter prostor za vgradnjo bele tehnike. Glede na dimenzije prostora, ki ga opremljate, ter posebne želje v zvezi s kuhinjskimi elementi, je pogosto vredno razmisliti tudi o možnosti izdelave po meri. Kuhinje po meri so lahko sicer nekoliko dražje, a se v smislu dolgoročne investicije v zadovoljstvo ob uporabi večkratno izplačajo.

blok kuhinja

Ponujamo vam tudi projektiranje blok kuhinj

Ker se zavedamo, da je projektiranje zahtevno opravilo, ki mora biti za kvalitetno izdelavo pohištva natančno opravljeno, vam nudimo strokovno pomoč pri načrtovanju kuhinje, ki se začne z osebnim svetovanjem v našem salonu. Ob obisku se bomo z vami pogovorili o vaših željah in vam pokazali obstoječe modele blok kuhinj. V primeru odločitve za kuhinjo po meri vam bomo pred izdelavo izrisali tudi 3D model, da si boste lahko predstavljali, kako bo vaša kuhinja izgledala v živo. Na ta način boste lahko še pred začetkom izdelave spreminjali in dopolnjevali svojo idejo, ki bo kasneje postala resničnost. 

majhna kuhinja

Izberite blok kuhinjo v različnih materialih in barvah

Poleg blok kuhinj se lahko odločite tudi za linijsko kuhinjo, kotno kuhinjo, kuhinjo v L, kuhinjo z otokom ali kuhinjo s šankom. Izbirate lahko materiale, iz katerih bo kuhinja narejena, in si tako zagotovite kuhinjo izdelano po lastnih željah. Seveda lahko izbirate tudi med barvami različnih materialov, ki jih bomo pri izdelavi uporabili. Dan danes so zelo popularne moderne bele kuhinje visokega sijaja, lahko pa se odločite tudi za nakup lesene ali mat blok kuhinje.