Pošlji povpraševanje

Svetila – brez njih si ne znamo več predstavljati sveta

Svetila so v sodobnem svetu nepogrešljiva. Umetna svetloba nam v vsakem trenutku nudi primerno stopnjo osvetlitve in s tem vidljivosti v domačem okolju, v službi ali šoli, v zdravniški ambulanti, restavraciji, telovadnici in drugod. LED stropna svetila so zelo praktična, saj so varčna, varna za uporabo, trajna, ekološka in odporna na udarce in poškodbe. Prav tako ne zahtevajo posebnih vzdrževalnih del – razen njihove zamenjave, ko jim upade svetilnost (nikoli pa ne prenehajo svetiti). Njihova uporaba je široka – najdemo jih tako v poslovnih in športnih objektih, kot gostinskih in turističnih obratih, v parkih, na ulicah in v domovih. V bivalnem okolju nam nudijo vrsto možnosti, ki jih halogenske žarnice nimajo. Omogočajo nam, da v hipu prilagodimo atmosfero svojemu trenutnemu počutju ali potrebam. Zvečer, ko je čas za umiritev in počitek, znižamo jakost svetlosti ali poljubno spremenimo barvo svetlobe. Podnevi, ko smo pri natančnem delu v kuhinji ali za računalnikom in potrebujemo dobro svetlobo, pa nam svetila omogočajo še dodatno razsvetlitev prostora. Stropna LED svetila imajo tudi dekorativno funkcijo, saj so moderno oblikovana in se lepo zlijejo z arhitekturo prostora ter mu dodajo prav poseben pečat.

Stropna LED svetila, ki se vgradijo

V podjetju Jaka&I, ki ima dolgo tradicijo na trgu svetil doma in v tujini, ponujamo najrazličnejša LED svetila: stropna, stenska, linijska, talne in dekorativne svetilke, industrijsko in varnostno razsvetljavo itd. Panelna stropna LED svetila se vgradijo v Armstrong ali spuščen nizki strop, kakršnega velikokrat najdemo v pisarnah, trgovinah, salonih, bolnišnicah, dvoranah, skladiščih … Tovrstne panele se lahko upravlja prek mobilne naprave s pomočjo Wi-fi povezave. LED paneli so izjemno tanki, na voljo pa sta dve različni dimenziji (600 x 600 milimetrov – kvadratna oblika ali 1200 x 300 milimetrov – pravokotna oblika). Zaradi svojega ohišja iz aluminija je zagotovljeno optimalno odvajanje toplote. Ponujamo tudi nadgradne slim LED panele, ki so diskaste oblike. LED stropna razsvetljava ponuja različne dodatne možnosti, med katerimi lahko izbiramo. V sklopu notranje osvetlitve ponujamo tudi posamične stropne svetilke, ki so tanke, iz kakovostnih materialov in modernih oblik. Stranke lahko izbirajo tudi tračni sistem razsvetljave – v obliki aluminijastih LED reflektorjev. Ti so lahko pritrjeni na ravnih površinah ali spuščeni s stropa. Na željo stranke vgradimo v svetila senzor gibanja ali modul zasilne razsvetljave. Na voljo so tudi okrasni aluminijasti okvirji ter obešala in zapenjala za stropno ali visečo montažo.

Stropno led svetilo

Stropna in linijska LED svetila po meri naročnika

Ponudba LED svetil v našem podjetju je v koraku s časom in v skladu z najnovejšimi oblikovalskimi smernicami. Arhitekti se v zadnjem obdobju vse bolj navdušujejo nad ravnimi in ostrimi, čistimi linijami, čemur sledijo tudi oblikovalci notranje opreme in – nenazadnje svetil. Podjetje Jaka&I ponuja izdelavo stropnih panelov in linijskih svetil, ki odražajo sodobno oblikovno estetiko. Izdelamo jih po željah naročnika, ki mu tudi svetujemo, kakšna svetila bi se najbolje podala notranjosti prostora, ki ga opremlja. Naročnik sam izbere obliko in dolžino svetil, ki jih izdelamo po njegovi meri. Linijska LED svetila so nepogrešljiva v pisarnah in garažah, uporabljamo pa jih lahko tudi doma. Nameščena so lahko stropno ali viseče. Naša svetila imajo opalno polikarbonatno zaščitno steklo, ki preprečuje bleščanje. 

Stropno led svetilo

LED stropna razsvetljava za osvetlitev doma

Za osvetlitev doma potrebujemo različna svetila – stropna LED svetila ali vgradna stenska svetila namestimo, kjer potrebujemo največjo svetlost – denimo v predsobi, dnevni sobi ali kuhinji. Tudi osvetlitev kopalnice mora biti kvalitetna in močna, za piko na i pa ji dodamo še kanček ambientalne osvetlitve. Vzdrževanje LED svetil je enostavno, njihova življenjska doba pa izjemno dolga – najdaljša med svetili. Ponujajo tudi najboljši izkoristek energije in s tem največji učinek. So varčna in trdna, robustna, kar jim zagotavlja trajnost. V podjetju Jaka&I izdelujemo tudi svetila lastne blagovne znamke, pri katerih je mogoča hitra izdelava in dobava. Dostavimo jih z lastnim vozilom, kjerkoli  Sloveniji, tudi tujini.

Več o stropnih led svetilih