LED svetila so varna in dolgotrajna vrsta razsvetljave za vsak prostor

V zadnjih letih so LED svetila postala vse bolj priljubljena tako za namene industrijske kot domače razsvetljave. Razlog v tem se skriva tako v njihovi raznolikosti kot enostavnosti uporabe. Morda se niti ne zavedate, koliko lahko prihranite s pravilno uporabo LED svetil. V podjetju Jaka & I ponujamo številne kakovostne rešitve za vašo razsvetljavo, pa naj gre za poslovne ali domače prostore. Naš izbor LED svetil bo navdušil tudi najbolj zahtevne. Pravilna izbira razsvetljave namreč lahko pomembno vpliva na delovni proces in vzdušje v podjetju, pa tudi na zdravje zaposlenih ali prebivalcev, če govorimo o zasebnem stanovanju. Kakovostna in trajna LED svetila pripomorejo do jasnega miselnega procesa, kar pomaga pri pogajanjih in odločanju v podjetju. Osvetlitev tudi pozitivno vpliva na spomin ter v celoti na 24-urni dnevni cikel, po katerem se ravna naša biološka ura. Ker nam ni vseeno za vaše zdravje in delovno uspešnost, smo pripravili pester izbor svetil LED.


Čudovita svetila, ki nudijo dobro počutje

V bogati ponudbi linije Proline najdete estetska stropna LED svetila

Med prvimi vtisi, ki ga obiskovalec dobi o vašem domu ali podjetju, so stropna LED svetila. Poskrbite, da bodo diskretna in obenem dovolj močna, da zagotavljajo primerno osvetlitev za procese, ki se odvijajo pod njimi. Stropna LED svetila so lahko oblikovana moderno ali bolj klasično, odvisno od sloga in opreme vašega prostora. V podjetju Jaka & I naše rešitve vselej prilagajamo vašim željam, zato vam vedno ponudimo najbolj ustrezno ponudbo. LED svetila lahko delujejo kot čarobno orodje za zmanjšanje stresa, blaženje razpoloženja ter izboljšanje vašega 24-urnega ritma. Lahko jih s pridom uporabite tudi v domačem okolju ter njihovo jakost in frekvenco delovanja prilagodite vašemu osebnemu ritmu spanja. Priporočamo vam, da se zdravju prijazni svetlobi, ki izboljšuje razpoloženje, izpostavljate zlasti zjutraj. Tako lahko stabilizirate motnje spanja, koncentracije in druga zdravstvena vprašanja, ki pomembno vplivajo na človeški biološki cikel.

Preglejte široko ponudbo notranjih in zunanjih LED svetil

Stropni paneli omogočajo zgoščeno razsvetljavo industrijskih in delovnih površin

Odlična rešitev za osvetljevanje površin, kjer potekajo precizni delovni procesi, so stropni paneli. Prihranijo prostor in stroške zaradi zgoščenosti inštalacij, obenem pa so izjemno enostavni za upravljanje, ki lahko poteka tudi daljinsko. Zato se pogosto uporabljajo v industrijskih ali obrtniških okoljih. Uporabni pa so tudi za dom. Prostor, kjer delate, pletete ali šivate, mora biti namreč dobro osvetljen. V drugih domačih dejavnostih lahko LED svetila nameščate bolj nizko. Dobra osvetlitev v vašem domu deluje na izboljšanje razpoloženja. Morda boste želeli občutek miru in udobja v svoji dnevni sobi in bolj sproščeno vzdušje v spalnicah. Vse to vam zagotavljamo s svetovanjem glede pravilne izbire svetil. Ustrezna osvetlitev ne glede na velikost prostora izboljša zdravje in poskrbi za dobro počutje vas, vaših zaposlenih, vaših bližnjih ter tudi vaših hišnih ljubljenčkov.

Moderna, ročno izdelana led svetila

Med številnimi modeli notranje razsvetljave tudi raznolika svetila za kopalnice

V bogatem naboru svetil iz ponudbe našega podjetja najdete tudi kakovostne rešitve notranje razsvetljave, med drugim svetila za kopalnice, kuhinje in spalnice. Kot že omenjeno, vam lahko pravilna namestitev svetil in njihovega ritma pomaga uravnavati motnje spanja in preprečevati zdravstvene težave. V podjetju imamo zaposlene svetovalce, ki se bodo posvetili vašemu primeru in predlagali prilagojene rešitve. Vselej se skušamo izogniti nekaterim napakam pri osvetlitvi, kamor sodijo med drugim:

  • uporaba majhnih luči v velikih prostorih, saj le-te povzročajo sence in ne zagotavljajo pravilne ravni osvetlitve v prostoru,
  • dovoljevanje bleščanja,
  • neizkoriščanje potenciala naravne dnevne svetlobe

Z našimi nasveti in kakovostnimi izdelki boste v dobrih rokah. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani in se nam oglasite. Pričakujemo vas po telefonu, elektronski pošti ali osebno na naših prodajnih mestih. Zagotovite si miren spanec in produktivnost z izdelki iz linije Proline.