Pošlji povpraševanje

Linijske svetilke za kakovostno industrijsko razsvetljavo

Linijske svetilke se uporabljajo predvsem za industrijsko delo in razne delavnice. V podjetju Jaka&I smo zavezani prodaji najboljših svetil na trgu, iz izredno kakovostnih materialov in komponent. Razsvetljava za proizvodnjo mora ustrezati visokim kriterijem, da je svetloba dovolj dobra, delo pa opravljeno po pričakovanjih. Pogoji dela v industriji narekujejo predvsem linijski sistem razsvetljave, pogosto se podjetja odločajo za LED linijska svetila. Ta nudijo še boljšo osvetljenost prostora, s tem pa seveda boljše pogoje za zaposlene. Naj vam predstavimo naše odlične stropno-stenske industrijske svetilke ter LED panele.

Led linijska svetila

LED industrijska razsvetljava je prava izbira

Daljša življenjska doba, manjša poraba energije in boljši svetlobni izkoristek so glavni razlogi pri odločitvi za LED linijska svetila. Proizvodnja v veliko primerih poteka kar 24 ur dnevno, zato je prihranek pri stroških elektrike izredno pomemben. Za neprestano obratovanje industrijskega obrata je stroškov že tako ogromno, zato zastarele linijske svetilke ne pridejo v poštev. Če si želite zelo kakovostne razsvetljave za proizvodnjo, vsekakor izberite LED industrijsko razsvetljavo. Zmanjšali si boste skrbi z vzdrževanjem in znižali mesečne položnice za elektriko. Pri nas boste našli tudi svetilke za garaže, delavnice, varnostno in zasilno razsvetljavo ... Osnova v vsakem industrijskem prostoru pa so zagotovo primerne linijske svetilke.

Dobro urejen linijski sistem razsvetljave

Naša linija Proline ponuja veliko izbiro svetil, s katerimi si uredite linijski sistem razsvetljave. Gre za stenske in stropne luči. Razporedite jih po celotnem prostoru, kot poteka industrijsko delo, da dobite izredno učinkovito LED industrijsko razsvetljavo. Izbirate lahko med različno močnimi linijskimi svetilkami, odvisno od konkretnih potreb v vašem okolju. Svetloba ne sme biti prešibka, seveda pa tudi ne premočna, saj je v obeh primerih delo oteženo. Preučiti je treba razdaljo svetilke od delovnega mesta in izbrati primerno jakost.

Led industrijska razsvetljava

Izvrstne prahotesne in fluorescentne svetilke

V našem programu so tudi linijske svetilke, ki so odporne prosti prahu in vodi. Takšni sta na primer LED linijska svetilka Linear Pro 100-200 W in svetilka Delta HE, ki imata aluminijasto ohišje, sta odporni proti mehanskim poškodbam in ju odlikuje tudi odlična toplotna prevodnost. Njuna stopnja zaščite proti vodi in prahu je IP65. Ker gre za LED linijsko svetilo, ga odlikuje tudi visoka svetlobna in energijska učinkovitost. Linijski sistem razsvetljave s takim modelom svetilk obljublja visoko trpežnost in v vseh pogledih optimalno delovno industrijsko okolje. Posebna razsvetljava za proizvodnjo pa so tudi fluorescentne svetilke, ki jih boste prav tako našli pri nas. So dobro zaščitene pred zunanjimi vplivi in imajo vgrajen visoko refleksiven aluminij, zaradi katerega je odboj svetlobe znotraj svetilke izjemen.

Več o led industrijski razsvetljavi

Linijske svetilke ali LED paneli?

Poleg linijskih svetilk se lahko odločite tudi za stropne ali stenske LED panele. Takšni reflektorji so primerni tudi za uporabo v najbolj zahtevnih industrijskih okoljih. So visoko zaščiteni pred zunanjimi dejavniki, hitro dosežejo polno svetilnost in so vsestransko uporabni, saj imajo širok razpon delovne temperature. Za prostore z zelo visokimi stropovi in potrebo po visoki osvetljenosti nudimo izbiro industrijskih panelov, ki so namenjeni prav takšnim pogojem. Z našo pomočjo si boste zagotovili ves potrebni linijski sistem razsvetljave in ostale elemente za dobro vidljivost. Kliknite na našo spletno stran in si oglejte celotno ponudbo linijskih svetilk, notranje in zunanje razsvetljave, varnostne razsvetljave ter LED napajalnikov in modulov.

Jaka&I je uspešno podjetje in kompetenten partner za industrijsko profesionalno razsvetljavo. Vse naše rešitve temeljijo na ekoloških, energetsko prijaznih izdelkih, ki koristijo vsem vpletenim. Za svojo blagovno znamko stojimo tudi s strokovno in tehnično pomočjo, tako da se nikar ne bojite stopiti v stik z nami. Predlagali vam bomo najboljši linijski sistem razsvetljave za vašo industrijsko delavnico ter poiskali rešitve, ki vam bodo še dolgo lajšale vsakodnevno rutino.