Pošlji povpraševanje

Led razsvetljava je sedanjost in prihodnost

Led razsvetljava je odlična rešitev za vse vrste razsvetljav, od notranje do zunanje in javne razsvetljave, saj zagotavlja odlično svetljivost, ki bo pripomogla h kakovostnejšemu življenju, kvalitetnejšemu delu na delovnem mestu in varnosti na javnih prostorih. V preteklosti so se več uporabljale halogenske žarnice, led razsvetljava je bila prisotna zgolj pri opozorilnih signalih, v zadnjih desetih letih pa se je povpraševanje po led razsvetljavi sunkovito povečalo, saj imajo led svetila ogromno prednosti pred navadnimi svetili. Najbolj pomembna prednost je varčnost, saj led svetila privarujejo ogromno količino električne energije v primerjavi z navadnimi, kar pomeni, da so vaši mesečni stroški veliko manjši, še posebej se to pozna pri led razsvetljavi v industriji, kjer so veliki porabniki elektrike. V našem podjetju nudimo še led razsvetljavo za delavnice, notranjo led razsvetljavo za uporabo doma ter led ulično razsvetljavo za varnost peščev in voznikov v prometu.

Led razsvetljava zagotavlja varčevanje z energijo

Varčevanje z energijo je v današnjem svetu izjemno pomembno. Vse več ljudi se odloča za gradnjo energijsko varčnih hiš, kupujejo energijsko varčna okna, aparate in nič drugače ni s svetili. Led razsvetljava je varčna razsvetljava namenja tako notranji, kot tudi zunanji uporabi, saj ima odlično svetilnost, obenem pa je odporna na vse vrste vremenskih vplivov. V vaši hiši lahko led svetila postavite v katerikoli prostor, od kuhinje, kjer boste tako lažje ustvarjali nove jedi, dnevno sobo, kjer boste lahko prilagajali svetilnost ob gledanju filmov, spalnice, kjer boste legli k počitku ali brali pa vse do otroških sob in kopalnic. Zunanja svetila zagotavljajo varnost, obenem pa zaokrožijo celoto objekta, zato je nujno, da so prijetnega izgleda in prilagojena hiši, v kateri živite. V našem podjetju zagotavljamo kakovostna zunanja svetila iz litega aluminija, ki imajo vgrajene led diode in imajo odlično zaščito pred zunanjimi vplivi, tako da so dolgo obstojne. Led razsvetljava poskrbi za prijetno bivanje v vašem domu in odlično osvetljeno okolico hiše.

Led-razsvetljava

Oglejte si več

Led razsvetljava – industrijska in javna

Najbolj pomembna prednost led razsvetljave je njena varčnost, saj privarčuje veliko več električne energije od navadnih žarnic, kar se pozna vsak mesec pri mesečnih stroških elektrike. Led razsvetljava je primerna tako za dom, kot tudi za zunanjo uporabo, predvsem pa je smiselna tam, kjer je poraba elektrike velika – v industriji in na javnih površinah. Led razsvetljava v industriji bo tako kljub nekoliko večjemu začetnemu vložku prinesla odlične rezultate in predvsem izjemno varčnost, kar pomeni, da boste privarčevali veliko denarja, delovni procesi pa ne bodo trpeli, prav nasprotno, z odlično svetljivostjo, primerno določeni panogi, se bodo še izboljšali. Enako je z javno razsvetljavo, kamor spada led ulična razsvetljava. Poleg varčnost je izjemno pomemben vidik varnost, kakovostna razsvetljava poveča vidljivost in s tem posledično omogoča večjo varnost voznikov na cesti, obenem pa se ljudje na osvetljenih pločnikih veliko rajši sprehajajo, saj je s tem poskrbljeno tudi za njihovo varnost.

Led razsvetljava doma, na vrtu ali na delovnem mestu

Led razsvetljava s svojo svetljivostjo, varčnostjo in dolgo življenjsko dobo omogoča uporabo doma, na vrtu ali v službi, ne glede na prostor ali površino. Led razsvetljava doma je odlična rešitev za vse prostore, saj bo povečala udobje in kakovost življenja, v zimskih večerih boste lahko nemoteno posedali zunaj na vrtu ob zunanjih svetilih in se družili s prijatelji, obenem pa led razsvetljava poskrbi tudi za kakovostne delovne procese v službi ali industriji. V podjetju Jaka&I se že več kot 25 let ukvarjamo z razsvetljavo in iščemo rešitve, kako bi izboljšali kakovost življenja in delovnih procesov, obenem pa skrbeli za okolje v katerem živimo. Zagotavljamo 100% tehnično podporo od nakupa do montaže, hitre dobavne roke in odlično kakovost.

Led razsvetljava doma

Oglejte si vač