Pošlji povpraševanje

Linijska led svetila zagotavljajo direktno osvetlitev

Linijska led svetila so kakovostna svetila, ki spadajo pod notranjo razsvetljavo, brez katere si preprosto ne moremo več predstavljati življenja, saj nas spremlja dobesedno povsod od doma, službe, šole in ostalih objektov, kjer preživljamo svoj čas. Če je v preteklosti veljalo, da so led svetila izjemno draga in so v večini uporabljali halogenska svetila, se je to v zadnjih letih korenito spremenilo, saj vse več ljudi prepozna kakovosti led razsvetljave, obenem pa se je zaradi tehnološkega napredka cena led svetil izjemno zmanjšala. S tehnološkim napredkom se je spreminjal tudi dizajn v arhitekturi, tako da so sedaj priljubljene ravne linije, katerim sledimo v podjetju Jaka&I in zagotavljamo linijsko razsvetljavo različnih dolžin in širin, odvisno od tega, kakšna svetila želite ter kako močno svetlobo potrebujete. Verjamemo, da boste v našem podjetju našli svetlobne linijske svetilke po vaših željah, mi pa smo tu zato, da vam pomagamo z nasveti in idejami, vse v želji, da boste s svetili kar se da zadovoljni. Ne smemo namreč pozabiti, da linijska led svetila poleg primarne funkcije osvetlitve poskrbijo tudi za moderen in lep videz prostorov, zato je pomembno, da izberete pravilno linijsko razsvetljavo.

Linijska led svetila

Linijska led svetila so varčna in imajo dolgo življenjsko dobo

Notranja razsvetljava je izjemno pomembna, saj zagotavlja umetno svetlobo, ki je nujna za bivanje. Ogromno časa preživimo v notranjih prostorih, najprej doma, kjer skupaj z družino preživljamo proste ure, nato v službi, ki zavzame velik del dneva, potem pa tudi v ostalih objektih kot so šole, restavracije, fitnesi. Linijska led svetila omogočajo ravno to – kakovostno svetlobo, ne glede na prostor, obenem pa imajo še eno izjemno pomembno funkcijo - to je dekoracija. Linijska led svetila so izjemno varčna, kar je velika prednost v primerjavi z navadnimi žarnicami, obenem pa imajo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da jih ne bo potrebno tako pogosto menjavati, s tem pa boste privarčevali pri stroških elektrike. V primerjavi s halogenskimi žarnicami imajo linijska led svetila tako številne prednosti, ki jih prepoznava vse več kupcev in prepričani smo, da se jim boste pridružili tudi vi. Nudimo vam pestro izbiro arhitekturnih linijskih svetilk, odvisno od tega, za kateri prostor jih potrebujete, kako močno svetlobo želite in kakšna naj bo zunanjost, da se bo skladala s prostorom. Za več informacij nas lahko kontaktirate, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali bodisi z nasveti, bodisi z izbiro, saj imajo ogromno izkušenj in znanja na področju led svetil.

Linijska led svetila na voljo po ugodni ceni

V podjetju Jaka&I se zavedamo pomembnosti kakovostne razsvetljave tako v notranjih prostorih kot zunaj, zato zagotavljamo le najboljša led svetila po ugodni ceni. Ena od najboljših notranjih led svetil so vsekakor linijska led svetila, ki sledijo arhitekurnim smernicam, ki zapovedujejo ravne in ostre linije, obenem pa sovpadajo z modernim dekorjem notranjosti. Linijska razsvetljava zagotavlja direktno osvetlitev in je v celoti narejena iz litega aluminija ter opremljena z opalnim polikarbonatnim zaščitnim steklom, ki zagotavlja da se svetloba ne blešči. Vsa linijska led svetila imajo najkvalitetnejše led module, ki imajo samsung led diode, lahko jih uporabljamo v najzahtevnejših pogojih, obenem pa jih odlikuje dolga življenjska doba. Na naši spletni strani lahko najdete pestro izbiro različnih vrst linijskih led svetil, odvisno od tega, kako velika svetila potrebujete, kako močno osvetlitev prostora želite doseči in seveda, kako se svetila skladajo z ostalim notranjim dizajnem. Poleg notranjih linijskih led svetil lahko pri nas najdete tudi kakovostna zunanja svetila, ki poskrbijo za dobro osvetljeno okolico, nudimo pa tudi industrijska svetila in varnostno razsvetljavo. Ne glede na izbiro vam zagotavljamo kakovost in ugodno ceno.

Arhitekturne linijske svetilke

Linijska led svetila so moderna in kakovostna

Linijska led svetila so kvalitetna svetila, ki omogočajo kakovostno osvetlitev, brez pretirane porabe elektrike, spadajo pa seveda pod notranja svetila, s katerimi se srečujemo čisto vsak dan. Notranja svetila nas spremljajo tako doma kot v službi, pogosto pripomorejo k dobremu počutju, kakovostnejšemu delu in boljšemu počitku, najdemo pa jih tudi v različnih fitnesih in bolnišnicah. Led svetila v zadnjem času prevzemaji primat najbolj prodajanih svetil, saj imajo v primerjavi z navadnimi halogenskimi žarnicami kar nekaj prednost od boljše osvetljivosti, daljše življenjske dobe pa do manjše porabe elektrike, s katero privarčujete pri mesečnih stroških. Poleg funkcije osvetljevanja ima linijska razsvetljava tudi vizualno funkcijo v prostoru, saj se mora ujemati z notranjim dekorjem. V podjetju Jaka&I sledimo midernim arhitekurnim smernicam, zato nudimo moderne arhitekturne linijske svetilke, ki so ravnih in ostrih linij in bodo odlična kombinacija z modernim dekorjem v vašem stanovanju ali hiši. Prepričani smo, da boste navdušeni nad linijskimi led svetila in verjamemo, da vas bo linijska razsvetljava prepričala. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri ali vam zgolj odgovorili na vaša vprašanja.