Pošlji povpraševanje

Zunanja razsvetljava hiše za večjo varnost

Zunanja razsvetljava hiše je pomembna pri vseh hišah, saj zagotavlja prepotrebno varnost in obenem omogoča mirno in brezskrbno življenje vas in vaših najbližjih. Varnost je v življenju posameznika izjemno pomembna, obenem pa je varnost najbolj na preizkušnji ponoči, ko na ulici in pred hišami ni več ljudi, zato je pomembno, da izberete kakovostne luči, ki bodo osvetljevale vašo hišo in okolico pred njo, ter tako odvračale nepridiprave. Poleg varnostne funkcije ima zunanja razsvetljava hiše tudi pomembno estetsko vlogo, saj lepe luči zaokrožijo celoto hiše. V naši ponudbi imamo na voljo kakovostno zunanjo razsvetljavo hiše, kjer gre za led razsvetljavo, zagotavlja obstojne svetilke, odporne na zunanje vplive in omogoča razsvetljavi dolgo življenjsko dobo. Nudimo vam tudi led cestno razsvetljavo in led ulično razsvetljavo, ki prav tako spadata pod led zunanjo razsvetljavo, obenem pa s tem poskrbite tudi za varnost v prometu.

Zunanja razsvetljava hiše

Zunanja razsvetljava hiše je odporna na različne vremenske vplive

Zunanja razsvetljava hiše je nujen dodatek vsake hiše, saj je to poleg fasade prva stvar, ki jo gosti in prijatelji vidijo na vaši hiši, zato mora imeti lep estetski videz, ki še poudari hišo. Ni pa hiša edina stvar, ki je lahko osvetljena z zunanjo razsvetljavo, saj lahko osvetlimo katerokoli stvar na vrtu, dvorišču ali okolici hiše. Še posebej je priljubljena zunanja razsvetljava bazena, da se lahko udobno namakate tudi ko pade mrak, zunanje luči pa lahko osvetljujejo tudi teraso, kjer preživljate večere s svojimi družinskimi člani ali prijatelji. Kakovostna led razsvetljava je nujna za kvalitetno preživljanje časa tudi takrat, ko pade mrak, saj vam bodo le kakovostne luči s primerno osvetlitvijo pričarale čudovite trenutke. V podjetju Jaka&I zagotavljamo kakovostno zunanjo razsvetljavo hiše in ostalih stvari po ugodni ceni, obenem pa nudimo različne dekorativne svetilke, ki bodo zaključile celotno podobno objekta ali vrta.

Več o led razsvetljavi

Zunanja razsvetljava hiše – kakovostne svetilke iz litega aluminija

Zunanja razsvetljava hiše je, kot že ime pove, vseskozi zunaj, kar pomeni, da mora biti odporna tako na dež, veter, visoke in nizke temperature, saj bo le tako lahko dosegla dolgo življenjsko dobo in vam bo služila dolgo časa. V našem podjetju lahko izbirate med kakovostno zunanjo razsvetljavo različnih oblik. Vsaka naša svetilka je v celoti narejena iz litega aluminija, ki zagotavlja odlično odpornost na zunanje vremenske vplive ter je tako primerna tudi za uporabo v parkih ali za osvetljevanje sprehajalnih poti, dovozov ali hiše. Svetilka je sestavljena iz kompaktnega ohišja, ki ima vgrajene diode, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, ima visoko stopnjo zaščite pred zunanjimi vplivi, obenem pa zagotavlja moderno obliko, ki je v koraku s časom in je prijetnega dizajna, ki je poleg varnosti prav tako pomemben. Prepričani smo, da boste z našo zunanjo razsvetljavo hiše izjemno zadovoljni.

Led razsvetljava

Led razsvetljava – od notranje do zunanje, industrijske in ulične

Led razsvetljava je odlična rešitev, saj zagotavlja velik prihranek pri elektriki, kar pomeni manjše mesečne stroške, obenem pa so led diode izjemno kakovostne in zagotavljajo odlično svetljivost, ki omogoča kakovostno življenje in uspešno delo. Poznamo različne vrste led razsvetljav, od notranje, kamor spadajo različne vrste led svetil za kuhinjo, bivalne prostore ali kopalnico do zunanjih, kamor spadajo dekorativne svetilke za hišo, vrt ali okolico. V naši ponudbi lahko najdete tudi kakovostno industrijsko led razsvetljavo, ki je primerna za različne vrste industrije in poleg tega da zagotavlja manjšo porabo elektrike pripomore tudi k boljši optimizaciji delovnih procesov. Izbirate lahko tudi med ulično led razsvetljavo in cestno led razsvetljavo, ki skrbita za varnost vseh udeležencev v prometu. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o zunanji razsvetljavi hiše ali kateri drugi led razsvetljavi nas kontaktirajte.