Pošlji povpraševanje

LED razsvetljava je odlična investicija, ki se vam hitro povrne

LED razsvetljava je primerna za uporabo v domovih in v javnih zgradbah. Njena uporaba je čedalje bolj razširjena, saj ima veliko prednosti. Najpomembnejši dve sta visoka svetilnost in majhna poraba energije. LED sijalke porabijo v primerjavi s fluorescentnimi ali halogenskimi sijalkami občutno manj energije zato so dobra investicija. Resda je začetni vložek malo višji, se vam pa investicija zelo kmalu povrne. Z manjšo porabo električne energije tudi prispevate k čistejšemu okolju. LED sijalke ne vsebujejo živega srebra, kar je dobro za zdravje. Imajo zelo dolgo življenjsko dobo, saj oddajajo zelo malo toplote, odporne pa so tudi na vibracije in udarce. Njihova velika prednost je tudi velikost. Zaradi nje so LED sijalke vsestranske, uporabljajo se v različnih industrijah. Glede na različno svetilnost diod, se v različnih prostorih uporabljajo svetilke s primerno svetilnostjo. V dnevni sobi boste zagotovo imeli drugačne stropne svetilke, kot jih boste imeli v kuhinji.

LED razsvetljava za dom

Preberite več o kvalitetni razsvetljavi >>

Stropne LED svetilke so najboljša razsvetljava za stanovanjske in poslovne prostore

Stropne LED svetilke, ki jih nudimo v podjetju Jaka&I so primerne za stensko in stropno montažo. Na voljo so modeli: Slice o circle, Slice k square, Circle step, Ligne step, Core s in Flex built on. Med seboj se razlikujejo po obliki, moči in stopnji IP zaščite. Oznaka IP nam pove kakšna je stopnja zaščite pred dotikom ter tujimi predmeti in kakšna je zaščita pred vodo. Trije modeli stropnih svetilk imajo IP21, trije pa IP44. Svetilke so sestavljene iz aluminijastega ohišja, PMMA difuzorja in vijakov iz nerjavečega jekla. Izbirate lahko med okroglo in kvadratno obliko modernega dizajna v različnih velikostih. Imajo možnost zatemnjevanja, kot dodatno možnost pa lahko izberete tudi vgrajen senzor gibanja in modul varnostne razsvetljave. Izstopni kot svetlobe stropnih svetilk je 110°.Moč svetil je od 17 – 38W, njihova življenjska doba pa je 40 000 ur. Imajo širok razpon delovne temperature, ki je od -10°C do +40°C, kar pomeni, da so vsestransko uporabne. Uporabljate jih lahko v raznih stanovanjskih prostorih in poslovnih prostorih kot so muzeji, trgovski centri, kozmetični ali frizerski saloni in podobno.  V prodajnem programu imamo tudi stropne panelne svetilke. Njihovo tanko aluminijasto ohišje kvalitetno odvaja toploto, zato so primerne za vgradnjo v spuščen nizek strop (armstrong). Delovna temperatura panelnih svetil je od 0°C do +40°C. Nekateri modeli imajo možnost svetlobne regulacije 3v1. Modul zasilne varnostne razsvetljave in mikrovalovni ali infrardeči senzor gibanja pa sta dodatni možnosti, ki jih lahko izberete pri panelnih svetilih.

LED svetila za delavnice so zelo ekonomična zaradi majhne porabe električne energije

LED svetila za delavnice morajo biti ekonomična, saj za dobro razsvetljavo velikih prostorov potrebujete večjo količino svetil. Svetilke iz prodajnega programa so izdelane iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo njihovo dolgo življenjsko dobo zaradi katere so njihovi vzdrževalni stroški nizki. Nudijo dobro svetilnost z majhno porabo energije. Njihova delovna temperatura je od -25°C do +35°C. So idealna rešitev za različne delavnice v katerih je potrebna dodatna odpornost na kemična sredstva. Ohišje svetilk v moderni obliki, je narejeno iz kvalitetnega poliestra, ki je ojačan s stisnjenimi steklenimi vlakni. Njihova montaža je enostavna zaradi plug and play sistema.

Cestna oziroma zunanja razsvetljava je zelo pomembna za zagotavljanje varnosti

Zunanja LED razsvetljava obsega cestne in ulične svetilke, ki so izredno pomembne za varnost ljudi. Glede na to, da je javna razsvetljava v mestih zelo obsežna, je ekonomičnost svetilk bistvenega pomena. LED svetila porabijo zelo malo električne energije, imajo pa visoko svetilnost. Zaradi vgrajenih LED diod, ki oddajajo zelo malo toplote, so zelo vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo. LED cestna razsvetljava mora biti ustrezno načrtovana in strokovno izvedena s kvalitetnimi izdelki. V ponudbi najdete svetilke, ki so narejene iz kakovostnih materialov. Sodobna oblika in visok svetlobni izkoristek pri majhni porabi energije, so glavni atributi, ki odlikujejo izdelke.

Zunanja in cestna LED razsvetljava