Viseče stropne svetilke in LED linijska svetila odlikuje kakovost

Viseče stropne svetilke se uporabljajo v različne namene, saj so dobrodošla razsvetljava tako doma, kot v podjetjih z različno naravo dela. Njihova uporaba je zaradi mnogih dobrih lastnosti, ki jih imajo tako samostojna svetila kot linijski sistemi razsvetljave, popolnoma nadomestila halogensko in flourescentno osvetljevanje, saj poleg vsega drugega pomenijo velik prihranek pri mesečnih stroških namenjenih za plačilo električne energije. To še posebej velja za podjetja, ki imajo vgrajeno veliko število svetilk, uporaba stenskih ali stropnih LED svetilk pa se hitro opazi tudi pri proračunu v gospodinjstvih. V naši ponudbi boste našli veliko izbiro visečih stropnih svetilk in LED linijskih svetil, ki so namenjene za industrijske objekte in primerne tako za visoke kot nižje strope. LED svetila za delavnice imajo kompaktna ohišja, narejena so iz močnih materialov (prevladuje aluminij), vgrajene diode zagotavljajo izjemno dolgo življenjsko dobo, praktični nosilci pa omogočajo enostavno vgradnjo. Zelo cenjena lastnost pri naših LED svetilih za delavnice je odpornost na vodo, prah in vlago, svetilke namenjene zunanji uporabi, pa zagotavljajo visoko stopnjo zaščite pred vremenskimi vplivi. Visoki svetlobni izkoristki LED linijskih svetil, zadoščajo zahtevam po visoki osvetljenosti, kar je potrebno v velikih industrijskih prostorih kjer je maksimalna vidljivost zelo pomembna.

Linijski sistem razsvetljave za delavnice in proizvodnjo

Velika izbira visečih stropnih svetil na tržišču, vas lahko zmede

Poplava samostojnih in LED linijskih svetil na trgu lahko nepoznavalca hitro zmede, zato se je pred nakupom dobro posvetovati s strokovnjakom. To še posebej velja za podjetja, katera običajno opremljajo velike prostore in v osvetljevanje vložijo več denarja kot posamezniki. Slab nakup bi zanje pomenil veliko izgubo, ki bi bila še večja če bi bila razsvetljava narejena po meri, saj je po naročilu izdelan material težko zamenjati za drugega. Prav z namenom, da ne pride do napačnih nakupov, se pri nas ukvarjamo tudi s svetovanjem in osebnimi predstavitvami na lokacijah kjer bodo viseče stropne LED svetilke, linijski sistemi razsvetljave ali druga svetila vgrajeni. Zaradi ogleda na mestu samem, vam lahko ponudimo praktično neomejene možnosti oblik izdelave stropnih ali visečih LED linijskih sistemov razsvetljave, saj vse svetilke izdelamo in prilagodimo željam stranke. Izdelava po meri naročnika je zaradi naše prilagodljivosti enostavna, zaradi izkušenosti in znanja pa hitra. Ne glede na to ali potrebujete stropne LED svetilke s katerimi bi želeli opremiti stanovanje, ali LED svetila za delavnice večjega števila, vam bomo omogočili hitro dobavo ter nudili tehnično podporo vse od nakupa do montaže. Tukaj pa naša zgodba ni končana, saj izvajamo tudi morebitna popravila svetilk in hitro reševanje reklamacij še posebej za artikle lastnih blagovnih znamk.

LED linijska svetila so kakovostna in trajna rešitev

Pri izdelavi visečih stropnih svetilk ves čas sledimo modnim trendom

Ne le viseče stropne svetilke, tudi pri izdelavi vseh ostalih svetil se trudimo ostati v koraku z časom, tako glede tehničnih izboljšav kot atraktivnega videza. Ponudbo širimo in prilagajamo potrošnikom, zato lahko poleg zelo iskanih LED linijskih svetil, pri nas najdete širok izbor razsvetljave za vse namene. Na spletni strani se lahko sprehodite med LED reflektorji z vgrajenimi infrardečimi senzorji gibanja, svetilkami namenjenimi za razsvetljavo garaž, kleti, hodnikov, modernimi vrtnimi LED svetilkami, ki bodo vaši okolici dodale piko na i ter čudovito zaključile podobo objekta. Prav tako boste našli moderne talne svetilke, ki so povozne in odporne na udarce in takšne, primerne za vgradnjo v steno, nadgradnimi in vgradnimi paneli, ki čudovito sovpadajo s spuščenimi stropi, saj so minimalistični, enostavni in nudijo veliko mero osvetlitve. Tudi na dekorativne, pohištvene svetilke in plafonjere nismo pozabili, osvetljene steklene police in mnoge druge. Poleg svetil si lahko pri nas priskrbite še različne dodatke kot so sijalke, senzorji, stikala in drugi elektro proizvodi. Vse to in mnogo več lahko najdete na spletu, veseli pa bomo če se boste osebno oglasili pri nas.