Pošlji povpraševanje

Naj bo zunanja razsvetljava estetska in funkcionalna

Zunanja razsvetljava je pomemben del osvetlitve vašega doma ali poslovnega objekta. Kot pri prenekateri drugi stvari, zlasti v notranjem oblikovanju, velja tudi glede zunanje razsvetljave načelo manj je več. Zunanja razsvetljava je veščina, skorajda umetnost, ki se uporablja za osvetlitev poti, osvetlitev dreves in rastlin ter za obveščanje o tem, kje je zgradba. V podjetju Jaka &I smo strokovnjaki za zunanjo razsvetljavo, kakor tudi številne druge vrste osvetlitve, s katero se ukvarjamo že 25 let in več. Verjemite, da ni smiselno osvetliti vašega dvorišča kot športni stadion, treba je ostati diskreten, a zagotoviti varnost. Uporabite prave luči zunanje razsvetljave, ki vam bodo zagotovile pravo funkcijo: uporabiti morate različne svetilke zunanje razsvetljave za različne predele, ki jih želite osvetliti. Tako vam poleg klasičnih elementov priporočamo tudi podvodne luči za ribnike in vodnjake ter majhne luči poti za poti in reflektorje, ki so nameščene na drevesih.

Zunanja razsvetljava

Poigrajte se s številnimi možnostmi pri zunanji razsvetljavi hiše

Kot fasada, stavbno pohištvo in okolica vašega doma je tudi zunanja razsvetljava hiše eden tistih elementov, ki vaše domovanje predstavljajo navzven. Varčevanje z energijo vam lahko zagotovi tudi ustrezno nameščena osvetlitev. Zunanja razsvetljava hiše se lahko zdi kot dodaten strošek, vendar so lahko izdatki minimalni. Raziščite različne vrste razsvetljave, ki vam jo ponujamo in ki lahko pomembno prispeva k izkoristku in učinkovitosti, kakor tudi estetiki vašega doma. Solarna energija je odličen vir za zunanjo razsvetljavo hiše. LED zunanja razsvetljava uporablja precej manj energije kot tradicionalne žarnice, poleg tega pa so LED sijalke bolj odporne in potrebujejo manj zamenjav.

Vrtna razsvetljava in luči

Zunanja LED razsvetljava je odlična kot vrtna razsvetljava

Razmislite o postavitvi vašega vrta in o tem, katera območja potrebujejo svetlobo in kje bodo padle sence zunanje LED razsvetljave, ki je izjemno pripravna tudi kot vrtna razsvetljava. Prek ustreznega načrtovanja vrta in njegove osvetlitve boste lahko kar najbolj učinkovito izkoristili svetlobne vire iz vašega vrta. Najboljši način, da prihranite denar in pri porabi električne energije je, da ne puščate luči ves čas prižganih. Dolgoročni premisleki glede zunanje osvetlitve vam bodo prihranili skrbi in denar. Vedeti je treba, da boste morali z vašimi zunanjimi svetilkami shajati v vseh pogojih, kar pomeni vse vrste vremena in letnih časov. Pri namestitvi vaše razsvetljave se prepričajte, da imate dobro predstavo o spremembah letnih časov, rasti rastlin in namestitvi vrtnega pohištva. Vaša razsvetljava postane del vašega vrta, zato jo obravnavajte kot tako. Umik na vrtu po dolgem napornem dnevu je lahko odličen način za sprostitev in počitek. Ne glede na to, ali živite v veliki podeželski hiši s čudovitimi zelenimi površinami ali ste mestni prebivalci s strešno teraso s pogledom na ostale mestne stavbe, lahko vrtna razsvetljava znatno izboljša vaš čas, preživet na prostem.

Preverite našo ponudbo vrtne razsvetljave

Izberite pravo razsvetljavo z arhitekturnimi svetilkami iz naše ponudbe

V podjetju Jaka&I smo specializirani za rešitve problemov osvetlitve, pri čemer tudi zunanja razsvetljava hiše ni izjema, saj zanjo ponujamo arhitekturne svetilke in številne druge izdelke. Zunanje luči dajejo vaši nepremičnini posebno noto, ki zasije v temi. Zagotavljajo neprimerljiv ambient, ko ste ponoči sami ali ko gostite prijatelje, so pa tudi nepogrešljive kot vizitka vašega doma. Pomembno je razmisliti o učinku in estetski vrednosti, ki jo ima zunanja razsvetljava za vaš objekt. Na voljo smo vam za vse informacije, vprašanja in nasvete. Naši strokovnjaki z desetletji izkušenj vam bodo pomagali pri izbiri pravih svetil za vaš dom. Obiščite nas v salonih ali nas kontaktirajte prek speltne strani ali elektronske pošte, da vam pripravimo personalizirano ponudbo. Bodie del velike svetle družine in se pridružite številnim zadovoljnim strankam, ki smo jih prepričali z osebnim pristopom in izjemno kakovostjo. Po telefonu ali osebno vam bomo znali svetovati, zato se obrnite na nas še danes.