Notranja svetila za čudovito opremljen dom


Notranja svetila prostoru dajo dušo in poskrbijo, da smo lahko produktivni tudi, ko sonca ni na spregled. Tako kot izbira pohištva je zelo pomembna tudi izbira notranjih svetil - morajo biti strateško postavljena, se vizualno ujemati s preostalimi elementi v prostoru ter dajati dovolj svetlobe za načrtovane aktivnosti. Brez dvoma imajo poleg praktične tudi zelo dekorativno funkcijo. Ker noben dom ne more živeti brez notranjih svetil, vam vabimo, da si ogledate naša svetila za dnevno sobo, svetila za kuhinjo in kopalniška svetila. V podjetju Jaka&I prodajamo svetila lastne blagovne znamke in pri tem nudimo 100% tehnično podporo, od nabave do montaže. Naši izdelki so sodobni, visoke kakovosti in hitro dobavljivi. Nudimo tudi svetila na senzor.

Notranja svetila prostoru dajo dušo in poskrbijo, da smo lahko produktivni tudi, ko sonca ni na spregled

Raznolika svetila za dnevno sobo

Za dnevno sobo velja, da je prostor, kjer se veliko zadržujemo ter je nekakšno pribežališče in stičišče vseh članov družine. V njej se uporablja več vrst razsvetljave, vsekakor pa so glavni vir stropne svetilke. Naša LED stropna svetila za dnevno sobo so narejena iz najbolj kvalitetnih materialov, hkrati pa zelo elegantna. Imajo dolgo življenjsko dobo, kljub majhni debelini pa nudijo maksimalni izkoristek. Stenska notranja svetila lahko dobite v različnih oblikah, običajno so okrogla ali pravokotna. Poleg njih se potem po potrebi dodaja še viseče ali samostoječe svetilke, na primer za bralni kotiček. Osvetli se lahko posamezne elemente pohištva ter to kombinira z nedirektno ambientalno svetlobo. Razmisliti je treba o različnih dejavnostih, ki se bodo v dnevni sobi odvijale: igranje, gledanje televizije, počitek, pogovarjanje, praznovanje, hranjenje ... Svetila za dnevno sobo morajo zadostiti vsem tem potrebam.

Svetila za kuhinjo in kopalniška svetila

Kuhinja je še en prostor, kjer se veliko dogaja. Dobra svetila za kuhinjo vam bodo zagotovila optimalno osvetlitev delovne površine, najbolj idealne so stropne luči. Med pripravo hrane potrebujete zelo dobre luči, med hranjenjem pa je bolj primerna mehkejša svetloba. Razmislite torej tudi o svetilih nad in okoli jedilne mize. Nad štedilnikom in pultom priporočamo nebleščeča svetila za kuhinjo, močna naj bodo vsaj 500 lux. Pazite, da z zgornjim delom telesa ne boste prekrivali svetil, saj tako dobite sence na delovni površini.

Splošna kopalniška svetila naj imajo vsaj 300 lux svetilnosti. Dobro vam bodo služile prilagodljive luči, saj zjutraj potrebujete odlično svetlobo ob ogledalu, da se lahko uredite, zvečer pa bi vam prav prišla tudi bolj mila svetloba, če se radi sproščate v kopeli in si tudi v kopalnici vzamete veliko časa zase. Med kopalniškimi svetili so priljubljene tudi raznolike pohištvene LED svetilke. Naše ploščate svetilke je mogoče namestiti na vse ravne površine.

Sodobna svetila na senzor

Zelo priljubljena izbira pri notranjih svetilih so danes svetila na senzor. Najpogosteje jih uporabimo na hodnikih in stopniščih, nekateri pa tudi v drugih prostorih. Čeprav gre za zelo moderen način osvetlitve, z njim ni treba pretiravati, še posebej naj o smiselnosti premislijo tisti, ki imajo domače živali. Montaža svetil na senzor sicer ni preveč zahtevna, sodobni modeli pa delujejo zelo dobro. Stropne ali stenske svetilke se bodo vklopile vedno, ko bo nekdo prisoten v prostoru in se izklopile, ko nikogar ne bo v dometu senzorja. Jaka&I notranja svetila imajo vgrajen tudi varnostni modul, ki se vključi ob izpadu elektrike. Zelo praktične pa so tudi naše nočne lučke na senzor. Namestite jih lahko v katero koli vtičnico in že so pripravljene za uporabo.

Zelo priljubljena izbira pri notranjih svetilih so danes svetila na senzor

Pravi naslov za vsa notranja svetila

S svetili našega podjetja lahko opremite celoten dom. Naša linija Multi Line ponuja moderna notranja in zunanja svetila, pa tudi električne dodatke. Na naši spletni strani najdete tudi katalog izdelkov, ki si ga lahko prenesete in ga prelistate za lažjo odločitev. Obiščite nas v Kočevju ali nas pokličite na 01 89 50 640. Z veseljem vam bomo pomagali pri odlični osvetlitvi vašega doma. Omogočamo tudi izredno hitre dobavne roke in pa hitro dostavo tako po vsej Sloveniji kot v tujini.