Pošlji povpraševanje

Stropna LED industrijska svetila – razsvetljava izjemne moči

Industrijska razsvetljava oziroma stropne LED svetilke morajo nuditi visoko stopnjo osvetlitve, saj je tudi od slednje močno odvisen delovni proces. Stropna LED svetila, ki se uporabljajo v proizvodnih prostorih in halah, morajo biti izdelana iz trpežnih – vrhunskih materialov, ki so odporni na prah ali vlago. Vrhunska LED razsvetljava je na voljo pri podjetju JAKA & I, ki se ponaša z več kot 25-letno tradicijo na področju projektiranja in proizvodnje svetil lastne blagovne znamke. Njihova svetila so opremila že marsikateri industrijski prostor, delavnico ali poslovni prostor, kot so trgovski centri in pisarniški prostori, fitnesi …, tako doma kot v tujini. Njihova stropna LED svetila izstopajo iz množice svetil na trgu tudi zato, ker so izdelana v takšni obliki in velikosti po željah naročnika. Stropne LED svetilke imajo številne prednosti pred klasičnimi vrstami osvetlitve. So namreč izredno varčne, energetsko učinkovite in imajo dolgo življenjsko dobo. Njihova namestitev in uporaba omogočata manjšo porabo električne energije in višje prihranke.

Industrijska razsvetljava

Danes praktično ni poslovnega prostora, ki ne bi bil opremljen z LED razsvetljavo. Tudi v industrijski panogi se vse pogosteje odločajo za to vrsto osvetlitve, s katero nadomestijo staro in potratno tehnologijo. Sodobna industrijska svetila, ki jih ponujajo v podjetju JAKA & I, kot so NAVARO, LINEAR PRO, ORVIN in DUNA FLEX HE, so sposobna delovanja v najtežjih obratovalnih pogojih, zato so primerna za vse vrste industrije. Industrijska razsvetljava, kamor sodijo svetila DELTA HE in PSL150/LED, je bolj vsestransko uporabna, saj je primerna za opremljanje različnih objektov – garažnih hiš, bencinskih črpalk, trgovinskih centrov, mostov, kakor tudi industrijskih obratov.

Stropne LED svetilke za pisarne, salone in druge poslovne prostore

Brez notranje razsvetljave si danes skorajda ne moremo več predstavljati nobenega prostora. Kamor koli stopimo, prostor osvetljuje umetna notranja razsvetljava, ki ne omogoča samo svetilnosti, ampak deluje tudi dekorativno. V zadnjih letih v notranjem oblikovanju prevladuje trend ravnih in jasnih linij – in prav temu trendu so sledili tudi v podjetju JAKA & I, kjer izdelujejo moderna linijska svetila in stropne panele po željah stranke. Linijska notranja LED razsvetljava iz serij Linea, Eston in Orija ima zelo široko območje uporabe. Poleg proizvodnih prostorov so ta svetila namenjena tudi opremljanju poslovnih in stanovanjskih prostorov. Namestimo jih lahko v bivalnih prostorih kot v prostorih, namenjenih prostemu času, kot so fitnesi, telovadnice, bolnišnice, šole … Odlično osvetljujejo tudi poslovne prostore – namestimo jih lahko v pisarnah, sejnih sobah, muzejih, avto-moto salonih, trgovskih centrih ipd. Imajo triletno garancijo, dolgo življenjsko dobo in so izdelana iz vrhunskih materialov – iz litega aluminija in polikarbonatne steklene zaščite, ki preprečuje bleščanje. Pri naročilu teh svetil lahko izbiramo med različnimi dodatnimi možnostmi, kot so: regulacija osvetljenosti na daljavo, zaznavanje gibanja, zasilna varnostna razsvetljava …

Stropna LED svetila

Stropna LED svetila iz serije Linea so linijska svetila, ki nudijo direktno osvetlitev in jih lahko uporabljamo tudi v izjemno zahtevnih delovnih pogojih. Poleg linijske izvedbe je ta serija na voljo tudi v obliki vgrajenih tračnih reflektorjev. LED razsvetljava iz serije Eston iz litega aluminija je ožjega dizajna in vključujejo vgrajen napajalnik. Zasnovana so tako, da lahko nemoteno deluje tudi v izjemno oteženih pogojih, zato je odlična rešitev za delavnice in industrijo. Stropne LED svetilke, kot je model Eston Di W, ponujajo direktno in indirektno osvetlitev. Svetila iz serije Orija se ponašajo z dolgo življenjsko dobo in zagotavljajo osvetlitev brez motenj tudi v zahtevnih razmerah.

Če ne veste, katera vrsta, moč ali velikost svetil bi bila najprimernejša za razsvetljevanje vašega poslovnega prostora, delavnice, industrijske hale ali obrata, vam bodo v podjetju JAKA & I z veseljem ponudili strokoven nasvet. Osebno predstavitev svetil za večje projekte lahko izvedejo tako na lokaciji interesenta kot na svojem sedežu. Komunikacija s stranko je ena od njihovih prioritet, zato so izjemno odzivni tudi pri reševanju reklamacij in popravilih. Svojim strankam nudijo na vse svoje artikle popolno tehnično podporo. Dostavljajo tako po Sloveniji kot tudi v tujino.