Pošlji povpraševanje

Zunanja svetila za hišo in vrt, lahko tudi s senzorjem


Zunanja svetila so namenjena okolici hiše, da z njimi "pozdravimo" goste, poskrbimo za prijetno druženje zvečer in ponoči, ter polepšamo videz objekta. Mednje spadajo tudi vrtna svetila. V prvi vrsti gre za praktično rabo, a vsekakor so zunanja svetila tudi dekorativna - poskrbijo za odličen ambient in magične noči. V podjetju Jaka&I proizvajamo izvrstne LED zunanja svetila lastne blagovne znamke. Poskrbeli bomo za vse kotičke okoli vašega doma, od nakupa do montaže. Zelo moderna so danes svetila s senzorjem, zato jih najdete tudi pri nas.

Z LED zunanjimi svetili lahko razsvetlimo vhode, terase, balkone, atrije

Pričarajte si lep ambient z LED svetili

LED zunanja svetila so široko uporabna. Z njimi lahko razsvetlimo vhode, terase, balkone, atrije ... Možnosti je zares veliko. Pri zunanjih svetilih je specifika ta, da so iz bolj trpežnih materialov, ki so odporni proti raznolikim vremenskim razmeram. Notranje svetilke nikakor niso primerne za zunanjo uporabo. Naša moderna zunanja svetila in električne dodatke najdete v Jaka&I liniji Multi Line, ki si jo lahko ogledate na naši spletni strani. Ponujamo bogat program zunanjih svetilk za vse potrebe in priložnosti:

  • talne vgradne svetilke,
  • stenske vgradne svetilke,
  • vrtne stoječe svetilke,
  • stenska dekorativna svetila,
  • svetila z vgrajenim senzorjem IP in

Zakaj in kje izbrati zunanja svetila s senzorjem

Zunanja svetila s senzorjem so zelo zaželena izbira. Takšna svetila se vklopijo vedno, ko je nekdo prisoten v dometu senzorja, ko pa ni nikogar, se sama izklopijo. Na voljo so tako stropna kot stenska svetila, pa tudi razne samostoječe lučke. Naša mikrovalovna svetila s senzorjem imajo visokofrekvenčni tip senzorja, ki ima radij 360 stopinj. Delujejo pri temperaturi od -20 °C do + 40 °C, tako da so uporabna skozi vse leto, lahko pa tudi sami nastavite časovno zakasnitev delovanja (10 sekund do 10 minut). Poleg tega je za zunanja svetila s senzorjem možno nastaviti tudi občutljivost osvetljenosti in doseg zaznavanja. Naša novost je odlično SZ30S LED zunanje svetilo, ki omogoča ciljno nadziranje površin. Je iz dveh delov, ki ju lahko neodvisno premikamo. Izvrstno bo za pred hišo in na dovoz.

Zunanja svetila s senzorjem so zelo zaželena izbira.

Svetlo in lepo tudi na vrtu

Zunanja vrtna svetila poskrbijo za sproščene poletne večere, vrtne zabave, piknike, pa tudi za vsakdanji lep videz vrta ponoči. Če ste se odločili za vrt in urejanju namenite kar nekaj časa, potem to s svetili tudi poudarite. Na vrtu je dovoljena tudi bolj dramatična svetloba, s sencami in različnimi svetlobnimi učinki. Ni treba, da osvetlite celoten vrt, raje izberite kotičke, za katere želite, da izstopajo. To so na primer posebni grmi, gredice, ribnik, drevo, potke ali določen del hiše, zato tu govorimo o dekorativnih svetilih.

Za družabne prostore na vrtu je značilna ambientalna osvetlitev, ki razsvetljuje, a ne moti preveč. Svetilnost zunanjih vrtnih svetil je vsekakor lahko manjša. Pri urejanju je priporočljiva stilska skladnost, da ne bodo luči videti, kot da so nepremišljeno raztresene po okolici. Tudi če izberete različne vrste in modele svetil, naj se med seboj estetsko ujemajo in vrt lepo povežejo v usklajeno celoto.

Premišljeno z zunanjimi dekorativnimi svetili

Vsa zunanja dekorativna svetila morajo biti premišljeno postavljena. Če so nameščena pregosto (preblizu skupaj), lahko okolica postane kičasta, posamezno svetilo pa izgubi svoj posebni učinek. Glavno je, da poskrbite za varnost, torej za osvetlitev poti za nočno hojo in pa za osvetlitev prostorov za druženje. Vsi ostali elementi naj bodo osvetljeni, če je za to tehten razlog. Zunanja svetila s senzorjem se lahko uporabljajo na vrtu, a večinoma se uporabniki odločijo za namestitev pred vhodom, pod nadstreški, na dovozih ... Skratka tam, kjer potrebujemo samo začasno svetlobo. Jaka&I zunanja svetila so moderna, uporabniku prijazna in tehnološko dovršena.

Pri zunanjih svetilih je specifika ta, da so iz bolj trpežnih materialov, ki so odporni proti raznolikim vremenskim razmeram