Pošlji povpraševanje

LED paneli so v zadnjih letih po svetu daleč najbolj prodajana svetila

LED paneli so osvojili, ne le tujino, temveč so postali zelo iskani tudi pri nas. V gospodinjstvih so zamenjali vse tradicionalne tehnologije razsvetljave, prav tako pa so postali skoraj nezamenljivi tudi v industriji. Zakaj so stenski in stropni paneli tako iskani in katere so njihove dobre lastnosti? Glavna prednost LED panelov je njihova dolga življenjska doba, ki se ne more primerjati z nobenimi svetili iz preteklosti. Svetijo namreč do 60.000 ur in več, kar pomeni (preračunano v leta) petnajst let in več, če vzamemo podatek, da na dan gorijo v povprečju nekje osem ur. Njihova dolga življenjska doba pomeni za velike obrate, proizvodne in prodajne hale, skladišča in še za mnoga druge uporabnike, velik prihranek pri stroških, ki se morda v gospodinjstvih ne izraža tako zelo. Skrivnost je v tem, da se diode LED panelov ne pregrevajo, poleg tega pa so (običajno) strateško nameščene ob robovih svetil. Največja prednost LED stropnih in stenskih panelov pa je zagotovo njihova energijska varčnost. V primerjavi s starimi žarnicami je LED razsvetljava, med njimi tudi LED paneli za 90 odstotkov bolj varčna, saj večino energije pretvori v svetlobo in ne v toploto kot se je to dogajalo pri starih sijalkah na žarilno nitko. V naši ponudbi lahko najdete različne modele in oblike LED stropnih in stenskih panelov, ki so primerni tako za domačo uporabo, kot za uporabo v industrijskih halah, gospodinjstvu, pisarnah, delavnicah, garažah… poleg tega pa imate na voljo stenske in stropne LED panele namenjene za vgradnjo zunaj in znotraj objektov.

LED paneli zadovoljijo potrebe podjetij in posameznikov


Zadnje čase so zelo iskani tako imenovani LED profili za LED trakove

Kaj sploh so LED profili oz. profili za LED trakove in kje pridejo v poštev za uporabo?
Tudi LED trakovi so svetila, na katerih so enakomerno razporejene diode, te pa so najpogosteje nameščene v tako imenovane LED profile. Trakovi so samolepilni in jih je mogoče tudi brez LED profilov prilepiti na ravno in gladko površino, kar pa odsvetujemo, saj profili za LED trakove preprečujejo prekomerno bleščanje diod. Tračna razsvetljava je izjemno estetska na pogled in danes zelo modna. Trakov brez LED profilov ni mogoče trajno prilepiti na neravno oz. hrapavo površino, saj bodo ti slej kot prej odstopili. Tako kot ostala razsvetljava iz naše ponudbe je tudi tračni sistem izjemno varčen in ima dolgo življenjsko dobo. Še posebej za novogradnje je zelo zanimiv in iskan, saj se je z njim mogoče poigrati in trakove nameščati v različne oblike, kar nudi ogromno različnih možnosti vgradnje. Profili za LED trakove se lahko režejo na poljubne dimenzije ali pa se povezujejo s spajkanjem, so izjemno prožni in imajo širok spekter uporabe. Našli jih boste v pisarnah, gostinskih lokalih, razstavnih salonih in na mnogo drugih mestih, doma pa pogosto osvetljujejo kuhinjske in delovne pulte, garderobne omare, nameščeni so lahko pod stopnicami, policami, za ogledali, v predalnikih, za televizorji, fotografijami, slikami na stenah in celo v avtomobilih, saj delujejo na napetosti 12 V. LED profili namenjeni za tračne reflektorje so nameščeni nadometno na stropu, če vam je ljubše pa se lahko odločite za visečo namestitev.

LED svetilke so funkcionalne in praktične


Vgradnja tračnega sistema in LED panelov je hitra in enostavna

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, saj smo že na začetku poslovanja usmerili v prodajo elektromateriala in svetil, kaj kmalu pa smo dejavnost razširili še v proizvodnjo. Z leti smo si pridobili ogromno izkušenj in zadovoljnih strank, ki se k nam tudi rade vračajo. Izdelujemo svetila po naročilu tako za podjetja kot za posameznike. V naši ponudbi lahko najdete LED stropne in stenske panele, linijske sisteme razsvetljave, zunanja in notranja svetila, dekorativne svetilke in plafonjere, talne vgradne, vrtne stoječe in druge svetilke ter njihove dodatke in ostale elektro proizvode. Pokličite nas ali nas obiščite, radi vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.


PREBERITE TUDI OSTALE ZANIMIVOSTI O LED SVETILIH