Pošlji povpraševanje

Kakovostne LED stenske svetilke – luči za notranje prostore

Za opremljanje poslovnih prostorov in industrijskih obratov potrebujemo kakovostne stenske notranje LED svetilke. V priznanem slovenskem podjetju JAKA & I ponujajo vrhunska LED svetila lastne blagovne znamke, ki so izjemno zmogljiva in zanesljivo delujejo v različnih delovnih pogojih, tudi najtežjih. Z njimi je možno upravljati na daljavo in so izjemno odporna na prah in vlago. Po želji stranke lahko v nekatere modele vgradijo senzor gibanja, modul zasilne varnostne razsvetljave ipd. Stenske svetilke za notranje prostore v njihovi ponudbi imajo raznolike lastnosti in zmogljivosti – njihovi prijazni zaposleni vam bodo z veseljem svetovali, katere notranje stenske luči so najprimernejše za opremljanje vašega prostora. V njihovi ponudbi je kar nekaj kakovostno zasnovanih in izdelanih svetil. NAVARO je viseča svetilka in ena izmed najmočnejših LED svetilk, ki jih imajo na voljo. Zaradi svoje visoke moči in izredno visokega svetlobnega izkoristka je sposobna razsvetljevati tako industrijske prostore kot športne dvorane in igrišča. Industrijski LED paneli HZY620D nudijo visoko osvetljenost in so namenjeni uporabi v industrijskem okolju – tudi tam, kjer so stropi izredno visoki. Namenjeni so tudi uporabi v poslovnih objektih, na bencinskih črpalkah, mostovih, v skladiščih, trgovskih centrih ipd. Industrijska LED svetilka LINEAR PRO 100-200 W pa je namenjena profesionalni uporabi v industrijskem okolju, tudi tam, kjer so obratovalni pogoji najtežji. Ta vrsta stenske notranje svetilke je mehansko izjemno odporna, toplotno prevodna ter nudi odlično zaščito pred vlago in prahom.

Notranje svetilke

Zmogljive stenske LED luči za poslovno in industrijsko okolje

Serija TRI-PROOF PRO SVETILKE ELITE se ponaša s svetilkami DUNA FLEX, i imajo življenjsko dobo do 100.000 ur ter omogočajo 70.000 vklopov pred prenehanjem delovanja. Namenjene so profesionalni industrijski rabi, npr. v živilsko-predelovalni industriji. Serija TRI-PROOF SVETILKE PRO ponuja svetila ORVIN MULTICOLOR, ki so odlična rešitev za opremljanje delavnic, proizvodnih hal, avtopralnic in garaž. Zaradi vgrajenih stikal jim lahko nastavimo štiri različne moči in izberemo tri različne svetlobne barve. V tej seriji so na voljo tudi notranje stenske svetilke PSL150/LED, ki so odporne na prah, vodo in vlago. Primerne so tako za poslovne kot industrijske obrate. Odlično mehansko odpornost in toplotno prevodnost imajo tudi prahotesne in vodoodporne talne, stropne in stenske svetilke DELTA LED, ki nudijo visoko svetilnost ne glede na pogoje. Namenjene so profesionalni industrijski rabi.

Svetilke iz ponudbe podjetja JAKA & I imajo 3 do 5 let garancije. Če bi radi izvedeli več tehničnih podrobnosti o posameznem izdelku ali se dogovorili za predstavitev njihovih produktov, se lahko nanje obrnete preko elektronskega naslova info@jaka-i.si ali jih pokličete na telefonsko številko 040 878 987.