Pošlji povpraševanje

Med LED stropno razsvetljavo poiščite pravo za vaš dom ali podjetje

Že kar pred nekaj časa, so v Evropski uniji prepovedali uporabo klasičnih žarnic, s katerimi so bili dolga leta osvetljeni vsi domovi in podjetja. Zamenjala so jih LED svetila, stropna in stenska, zunanja in notranja. Stara razsvetljava je imela veliko porabo električne energije in visoko stopnjo toplotne emisije, saj je večino energije pretvorila v toploto in ne v svetlobo. Posledično so bile zaradi prekomernega segrevanja, okvare običajnih žarnic precej pogoste, kar pri LED stropni razsvetljavi praktično ni mogoče. LED stropna svetila veljajo za neprimerno bolj varčna, kakovost razsvetlitve prostorov pa se nikakor ne more primerjati s tisto iz preteklosti. Poraba električne energije je bila pri starih, dobrih ˝halogenkah˝ in pri varčnih žarnicah, izjemno visoka, še dodatna slaba lastnost zadnjih pa je bilo polnjenje z živim srebrom. Zaradi tega so bile te strupene tako za ljudi, kot za okolje. Varčne žarnice oddajajo škodljivo sevanje, kar je bilo dokazano s številnimi testi neodvisnih raziskovalnih organizacij in slabo vplivajo na zdravje ljudi. Za razliko so stenska in stropna LED svetila okolju prijazna, zagotavljajo najvišjo kakovost svetlobe z najnižjo možno porabo energije. Imajo daleč najdaljšo življenjsko dobo in za svojo ceno nudijo vse kar si za učinkovito razsvetljavo lahko le želite.


Varna LED razsvetljava za podjetja in gospodinjstva

LED stropna razsvetljava ima številne prednosti

Težko si zamišljamo življenje brez svetlobe, kar običajno ugotovimo šele takrat, ko ostanemo brez elektrike – doma in v službi. Prej avtomatsko prižigamo luči in uporabljamo ostale aparate, ko pa se s tem dejstvom soočimo, vidimo da nam pravzaprav svetloba največ pomeni. Učinkovita razsvetljava, ki jo nudijo LED stropna svetila, je zavzela vsa področja življenja. Priljubljena je za domačo uporabo in neprecenljiva v pisarnah, delavnicah ter v velikih industrijskih obratih. S svojimi lastnostmi zagotavlja primerne pogoje za delo in življenje ter nudi optimalno varnost. Pogoj, da boste s stropnimi LED svetili res zadovoljni, je njihova pravilna namestitev in izračun, koliko svetlobe v določenem prostoru sploh potrebujete. Zagotovo v spalnici svojega doma ne boste uporabili tako močne stropne vgradne LED svetilke kot v delovni ali dnevni sobi. Prav tako tudi v podjetju ni nujno, da so velike skladiščne hale osvetljene enako kot proizvodnja, kjer mora biti vidljivost maksimalna. S pravilno in učinkovito izbiro LED stropne razsvetljave lahko podjetja ogromno prihranijo, zato je nakup pri izkušenih strokovnjakih in njihovo svetovanje dolgoročna naložba, ki bo hitro povrnila začetne vložke. LED svetila (stropna in stenska) se med seboj precej razlikujejo. Nujno je izbrati tista, ki bodo za določeno uporabo nudila največ za najnižjo ceno, zato je pred nakupom potreben dober razmislek.

Stropna LED razsvetljava nudi optimalne pogoje

Stropne vgradne led svetilke so estetska in učinkovita razsvetljava

V našem podjetju se že skoraj trideset let ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo elektromateriala ter vseh vrst razsvetljave. Najbolj ponosni smo, da sodelujemo pri razvoju in sooblikovanju tržišča. Zadnja leta projektiramo, proizvajamo in prodajamo LED svetila stropna, stenska, zunanja, notranja, za podjetja in gospodinjstva… lastne blagovne znamke na domačem in tujem trgu. Opremili smo veliko proizvodnih hal, delavnic, vrtcev, osnovnih in srednjih šol, turističnih kompleksov, tržnic, parkov in sprehajalnih poti. Iz majhnega družinskega podjetja, smo se zrasli v veliko in lahko se pohvalimo, da ljudje po vsej državi poznajo LED stropno razsvetljavo več različnih linij, ki jih dobijo pri nas. Poleg tega pa se radi vračajo in širijo dober glas, kar nam ogromno pomeni. Vzemite si čas in preverite ponudbo na naši spletni strani. Izbirate lahko tudi med stropnimi LED svetili ročne izdelave, z zagotovljeno življenjsko dobo do 50 000 ur. Tudi ponudba stropnih vgradnih LED svetilk je velika, s njimi lahko opremite tako gospodinjstva kot pisarne in druge prostore. Svetila izdelamo tudi po meri naročnika. Če se odločate za nakup, nas pokličite ali nam pišite. Radi vam bomo svetovali in vam pomagali najti pravo rešitev, saj lahko svetilke brez težav prilagodimo željam stranke.