Pošlji povpraševanje

Stenska LED panelna svetila za profesionalno osvetlitev

Stenski LED paneli so zmogljivi reflektorji, ki se uporabljajo predvsem za razsvetljevanje industrijskih objektov, tako znotraj kot zunaj. Načrtovalci LED svetila v industriji vedno pogosteje uporabljajo zaradi njihove učinkovitosti, zanesljivosti, dolge življenjske dobe in prihranka tako energije kot denarja. Različne rešitve, tako po svetilnosti kot obliki in možnostih postavitve, ponujajo smiselno rešitev za najrazličnejše prostore in dejavnosti. Industrijski stenski paneli se od običajnih razlikujejo ne le po moči ampak tudi po kakovosti zaščite, saj je obremenitev z vlago, prahom in drugimi elementi v industrijskem okolju pogosto precej večja kot v gospodinjstvih. Ravno zaradi teh lastnosti so notranji stenski paneli primerni tudi za zelo vlažne prostore, kot so kopalnice in savne, zunanja LED svetila pa bomo pogosto srečali na  primer na bazenih. LED paneli so zaradi učinkovitosti in dejstva, da za delovanje ne uporabljajo strupenih plinov, standarna razsvetljava tudi v zdravstvenih ustanovah in farmaciji.

LED industrijski panel

Tehnične specifikacije stenskih LED panelov

Marsikaj govori v prid izbire LED svetil za uporabo v industrijskih objektih. Polno svetilnost dosežejo že po eni sekundi, v primerjavi z običajnimi svetili imajo širok razpon delovne temperature, njihova življenjska doba dosega do zavidljivih 50.000 ur, ta se ne skrajša niti ob pogostem vklapljanju in izklapljanju. Prilagojena so za stropno, stensko ali talno namestitev in izdelana iz najkvalitetnejših in najbolj trpežnih materialov, kot so aluminijeve zlitine, kaljeno steklo in PC leče. Enakomerna osvetlitev poskrbi za optimalno svetlobo v prostoru, kar je predvsem pomembno pri zahtevnih delovnih procesih ter varuje vid in dobro počutje zaposlenih. Hladna bela svetloba ugodno deluje na koncentracijo, številni LED stenski paneli pa imajo tudi možnost zatemnitve. Montaža je hitra in enostavna, potrebe po menjavah žarnic ali celotnih panelov pa izjemno redke.

Dodatna zaščita LED svetil za industrijsko uporabo

Industrijski LED reflektorji so maksimalno prilagojeni uporabi v vlažnih in prašnih prostorih. Ponašajo se z učinkovito zaščito, ki skrbi za dolgotrajno in optimalno delovanje stenskih panelov. Tudi kadar so nameščeni na strop ali tla, ohranjajo svojo učinkovitost in dolgoživost. Ker LED svetila le neznaten delež energije pretvarjajo v toploto, so varna tudi za uporabnike in prisotne v prostoru, ne prispevajo k zviševanju delovne temperature in odpravljajo potrebo po dodatnem hlajenju prostora zaradi segrevanja s strani svetil. Zaradi izjemnih lastnosti delovanja v prašnih in vlažnih okoljih se ne uporabljajo le v industriji, ampak so priljubljena izbira tudi v notranjih in zunanjih prostorih z visoko vlago in drugimi obremenitvami, kot so telovadnice, savne, bazeni ... Sodobni LED paneli so varni tudi za oči in omogočajo dolgotrajno ter vsakodnevno delo v tako razsvetljenih prostorih brez negativnih vplivov na vid in splošno počutje.

Led reflektor

LED paneli za svetlobne reklame

LED panelna svetila so nespreglednjiva predvsem v mestih, kjer jih na vsakem koraku srečujemo v obliki svetlobnih reklam. Poleg osvetlitve reklamnih panojev jih boste prepoznali v tako imenovanih video stenah, ki vas nagovarjajo z barvnimi in izmenjujočimi se reklamnimi sporočili in video posnetki ter animacijami. Stenski paneli so tako postali praktično neizogibni v zunanjem oglaševanju, tako zaradi svoje učinkovitosti kot energetske varčnosti in raznolikih možnosti uporabe.